Voorbeschouwing KVV Vosselaar - Cappellen FC

Zaterdag 10 maart 2018

Na de onverdiende nederlaag van vorige week tegen Overijse wil Cappellen de verloren punten goedmaken bij seizoensrevelatie Vosselaar. De promovendus parkeerde zich tot voor enkele weken in de top drie van het klassement. 

Vosselaar mag gerust de revelatie van het seizoen genoemd worden. De Kempenaars staan al een gans seizoen in de kop van de klassering. Vooral in eigen huis leggen ze een bijzonder parcours af met nauwelijks drie tegendoelpunten in elf wedstrijden, al verloor het twee weken geleden wel van Overijse. Omdat Vosselaar al vijf wedstrijden zonder zege is, verloor Vosselaar haar plaats in de top drie en staat het momenteel zevende met drie punten voorsprong op Cappellen.

Cappellen liet vorige week de kans liggen om de top vier binnen te vallen. Bij winst haalt Cappellen Vosselaar wel bij in het klassement. Met de duels tegen Thes en Spouwen Mopertingen in het vooruitzicht zou dat alleszins een opsteker zijn. Nico Lemaire lost Robin Lenaerts af op het strafbankje. Bavon Tshibuabua moet binnenkort drie wedstrijden brommen na zijn rode kaart van vorige zondag tegen Overijse.

De Kern: Willemsen, Lenaerts, Volant, Floren, Destoop, Mathyssen, De Lil, Pirotte, Joossens, Geuens, Tshibuabua, Kil, Claessens, Deckers, Wouters en Olongo Ekila.
Geblesseerd: Vandenbossche, Engelen, Cham, Meyers, Huygen.
Geschorst: Lemaire (1/1)

Het verleden:
13/08/1972: RCFC - Vosselaar 3-2
18/09/2011: RCFC - Vosselaar 0-1
22/01/2012: Vosselaar - RCFC 3-0
29/10/2017: RCFC - Vosselaar 2-2