Beloften - Tienen 10-0

Donderdag 13 april 2017

Het weekend van de boys begon met een wedstrijd tegen de suikerboys van Tienen. Dat het een monsterscore zou worden was in de eerste 10 minuututen niet denkbaar.

Maar in die tiende minuut een actie van Ramzi op rechts. Hij zette enkele spelers in de wind en besloot mooi inde verste hoek en 1-0.  De boys toverden de ene goede actie na de andere in elkaar. In de 12de minuut actie Jesse die Ramzi vond maar deze besloot op de doelman. De kansen stapelden zich op, alle spelers opnoemen is te veel werk. In de 20ste minuut slechte terugspeelbal van de bezoekers en Jesse was er als de kippen bij en 2-0. Iets later een mistasten van Brent, maar Jarne redde knap. In de 32ste minuut goed uitverdedigen van Adrian, deze bediende Ramzi, die Jesse op weg zette voor de 3-0. Het mooiste doelpunt van de avond was van de voet van Brent die mooi aangespeeld werd en vanop 30 meter de 4-0 op het bord plaatste. Op de 38ste minuut bediende Dries na een mooie actie opnieuw Brent en weer trof die raak, nu vanop een 25tal meter en 5-0 . Bij deze stand  gingen we rusten.

De tweede helft startten de boys weer met genietbaar voetbal maar de meeste acties bereikten niet het voorziene doel. Maar in de 55ste minuut speelde Adrian Dries aan en deze werkte in zijn gekende stijl mooi af en 6-0. Amper dit doelpunt genoteerd en Ramzi die een mooi nummertje in huis had, bereikte de immer hardwerkende Alessio en 7-0. Ook een goede actie van Imad die op de doelman besloot en een goed gevolgde Alessio scoorde  maar dit  doelpunt ging niet door. Er was gevlagd voor buitenspel. Raar maar waar. Maar in de 72ste minuut vrije trap van Dries door een bos van benen door en 8-0. Op de 75ste minuut inworp Dries naar Jesse deze trapte op doel, de doelman duwt de bal tegen de paal en Djeson was aandachtig genoeg om de bal over de doellijn te duwen, 9-0. In de 88ste minuut inworp Yorben, Jesse bediende de goed gevolgde Alessio en deze trapte de 10-0 op het bord. Bij al deze goede acties en de vele doelpunten mag elke speler een pluim op zijn hoed steken, maar we mogen zeker het sterke middenveld Roy, Brent en Alessio de meeste punten geven. Prachtige vrijdagavond voor allen die aanwezig waren.

Verslag door Eddy Luyckx

Cappellen: Jarne Huygen, Yorben De Vogelaere, Adrian Arambasic (65' Oskar Seuntjes), Micky Verschueren, Vincent De Lil, Brent Meuwis (60' Djeson Olongo ), Ramzi Ben Ahmed (60' Imad Belhadj), Alessio Carchiolo, Jesse Claessens, Roy Wouters (82' Milan Segers), Dries Willemsen.