Programma 7de speeldag (15-16/10/2016) Klassement
Overijse - Thes Sport 2-3 Spouwen-M - Tienen 2-0 1. S. Mopertingen 7 16
Hades - Berchem 1-3 Rupel Boom - Cappellen 2-1 12. Zwarte Leeuw 7 7
Hoogstraten - Bocholt 0-2 Zaventem - Duffel 1-2 13. Hades 7 7
Londerzeel - Zwarte Leeuw 4-0 Wijgmaal - Grimbergen 0-2 14. Cappellen 7 5
    15. Tienen 7 4

 

 

Beloften - Rupel Boom 7-3

Dinsdag 18 oktober 2016

Waar het eerste elftal niet in slaagde, deden de beloften met verve: Rupel Boom verslaan. Door deze zege klom Cappellen naar een gedeelde vijfde plaats in het klassement. Het wekelijkse verslag komt van afgevaardigde Eddy Luyckx.

Nabeschouwing Rupel Boom - Cappellen FC

Dinsdag 18 oktober 2016

Verliezen op Rupel Boom is geen schande (Cappellen won in 13 confrontaties slechts tweemaal tegen de fusieclub), maar de nederlaag van afgelopen weekend kwam wel ongelegen. Het positieve na de zege tegen Spouwen-Mopertingen verdween opnieuw en geel-rood blijft met een dramatisch rapport achter.

Rupel Boom - Cappellen FC 2-1

Zondag 16 oktober 2016

Cappellen FC leed op het terrein van Rupel Boom al haar vierde seizoensnederlaag en blijft in de kelder van het klassement hangen. Cappellen gaf Rupel Boom tweemaal teveel ruimte wat resulteerde in evenveel doelpunten. De tegentreffer van Mathyssen zorgde nog even voor hoop, maar geel-rood bleef puntenloos achter.

Voorbeschouwing Rupel Boom - Cappellen FC

Zaterdag 15 oktober 2016

Cappellen FC speelt zondagmiddag de derby op het veld van Rupel Boom en hoopt er uiteraard verder te gaan op het elan van vorige week zondag tegen Spouwen-Mopertingen. De Steenbakkers staan na zes speeldagen op een mooie derde plaats in het klassement.

Nabeschouwing Cappellen - Spouwen-Mopertingen

Dinsdag 11 oktober 2016

Cappellen FC heeft zich zondag even uit de zorgen gespeeld na een klinkende zege tegen leider Spouwen Mopertingen. Niet toevallig ging die overwinning gepaard met een aanpassing van het spelsysteem waardoor de puzzel in elkaar leek te vallen. 

Cappellen FC - Spouwen Mopertingen 4-1

Zondag 9 oktober 2016

Cappellen FC heeft tegen leider Spouwen-Mopertingen haar eerste en meteen overtuigende zege van het seizoen geboekt. Cappellen klom al snel voorsprng via een strafschop van Van Hemert. Kort na de rust beslisten treffers van Van den Heuvel en Ben Ahmed de wedstrijd. Tambak scoorde tegen, waarna Mathyssen de eindcijfers vastlegde.

Voorbeschouwing Cappellen FC - Spouwen Mopertingen

Zaterdag 8 oktober 2016

Cappellen FC ontvangt zondagmiddag de verrassende leider Spouwen Mopertingen. Geen cadeau voor Peter Claessens en zijn spelers die nog steeds op zoek zijn naar een eerste competitie-zege. Is het zondag aan geel-rood om te verrassen?

Zondag jeugddefilé

Woensdag 5 oktober 2016

Aanstaande zondag, net voor de thuiswedstrijd van het eerste elftal, houdt Cappellen FC een jeugddefilé en wordt er meteen een gigantische foto gemaakt van alle jeugdspelers. Zaterdag en zondag worden in eerste instantie van elke ploeg al aparte foto's gemaakt.