Programma 22ste speeldag (23-24-25/02/2018) Klassement
Hasselt - Hades Vosselaar - Overijse 1. Thes Sport 21 42
Turnhout - Hoogstraten Wijgmaal - Duffel 7. Overijse 21 32
Sint-Lenaarts - Thes Sport Tienen - S. Mopertingen 8. Hades 21 30
City Pirates - Bocholt Zwarte Leeuw - Cappellen FC 9. Cappellen 21 30
    10. Duffel 21 27

 

 

Voorbeschouwing Zwarte Leeuw - Cappellen FC

Vrijdag 23 februari 2018

Cappellen FC speelt zaterdagavond een tweede derby op rij: op bezoek bij Zwarte Leeuw. Na het magere gelijke spel van vorige week tegen Sint-Lenaarts wil Cappellen de twee verloren punten graag inhalen. Wedstrijden op het zware terrein van de Leeuwen zijn echter nooit makkelijk.

Nabeschouwing Cappellen FC - Sint-Lenaarts

Dinsdag 20 februari 2018

Een frustrerende namiddag. Dat was de slotconclusie van een wedstrijd waarin Cappellen meer last had met zichzelf dan met tegenstander Sint-Lenaarts. En waarin Cappellen uiteindelijk blij moest zijn dat het alsnog een punt uit de brand kon slepen, want het zag er op een gegeven moment wel heel penibel uit. 

Cappellen FC - Sint-Lenaarts 2-2

Zondag 18 februari 2018

Cappellen FC is in eigen huis niet verder geraakt dan een 2-2-gelijkspel tegen rode lantaarn Sint-Lenaarts. Cappellen speelde te mak om de drie punten thuis te houden. Ex-Cappellenaars Van De Brul en Van den Brandt brachten Sint-Lenaarts tweemaal op voorsprong, maar Volant en Mathyssen zorgden uiteindelijk voor een puntendeling.

Voorbeschouwing Cappellen FC - KFC Sint-Lenaarts

Zaterdag 17 februari 2018

Cappellen speelt zondagnamiddag gastheer voor rode lantaarn Sint-Lenaarts: een tweede derby in het nog prille kalenderjaar. De recente zes op zes deden het vertrouwen bij de manschappen van Bart De Roover flink stijgen. Een derde zege op rij hoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Mathyssen, Lemaire, Destoop en Floren blijven geel-rood trouw

Donderdag 15 februari 2018

Nadat vorige week al enkele spelers hun overeenkomst verlengden, wordt dat lijstje vandaag flink uitgebreid. Zowel Dirk Mathyssen, Andreas Destoop, Nico Lemaire als Tom Floren engageerden zich om ook volgend seizoen in het Jos Van Wellenstadion aan de slag te blijven. Het is duidelijk dat Cappellen haar spelerskern grotendeels wil samenhouden.