Programma 29ste speeldag (22/04/2018) Klassement
Hasselt - Vosselaar Wijgmaal - Tienen 1. Thes Sport 28 59
Turnhout - Z. Leeuw City Pirates - Sint-Lenaarts 7. Vosselaar 28 41
Hoogstraten - Overijse Duffel - Thes Sport 8. Hades 28 39
Hades - S. Mopertingen Bocholt - Cappellen FC 9. Cappellen 28 38
    10. Duffel 28 37

 

 

Nabeschouwing Cappellen - Duffel

Maandag 16 april 2018

Cappellen FC serveerde zaterdagavond in de eerste periode wellicht het beste voetbal dat het dit seizoen al op de mat kon leggen. Helaas stuitte het op een uitstekende doelman Hofmans en kende Duffel bovendien het nodige geluk bij hun doelpunt. Uiteindelijk moest geel-rood zich neerleggen bij een puntendeling. 

Cappellen FC - Duffel 1-1

Zondag 15 april 2018

Ondanks een karrevracht aan kansen in de eerste periode moest Cappellen zich uiteindelijk tevreden stellen met een 1-1-gelijkspel. Vooral bezoekend doelman Hofmans speelde zich in de kijker. Enkel Dirk Mathyssen slaagde erin om hem te verschalken. Duffel dankte een afgeweken bal van El Yazidi om een punt uit de brand te slepen.

Voorbeschouwing Cappellen FC - K.FC. Duffel

Vrijdag 13 april 2018

Na de recente één op negen wil Cappellen in eigen huis opnieuw aanknopen met de zege. Duffel moet dan het kind van de rekening worden. Op die manier kan geel-rood overigens opnieuw naar de linkerkolom van het klassement springen waar het graag het kampioenschap zou afsluiten.

Nabeschouwing Hades - Cappellen FC

Dinsdag 10 april 2018

Cappellen leed op Hades haar vierde uitnederlaag van het seizoen. Een extreem jong geel-rood weerde zich kranig, maar ging dus onderuit en ziet haar leidersplaats in het uitklassement in het gedrang komen.