Programma 3de speeldag (16-17/09/2017) Klassement
Zwarte Leeuw - Tienen 2-3 Overijse - Hasselt 2-2 1. Thes Sport 3 9
Thes Sport - City Pirates 3-0 Duffel - Bocholt 2-1 10. Sint Lenaarts 3 3
Hades - Hoogstraten 3-1 S. Mopertingen - Turnhout 0-2 11. Bocholt 3 3
Sint-Lenaarts - Vosselaar 1-4 Cappellen FC - Wijgmaal 1-2 12. Cappellen 3 2
    13. Overijse 3 2

 

 

Nabeschouwing Cappellen - Wijgmaal

Dinsdag 19 september 2017

De wedstrijd tegen Wijgmaal duurde 60 seconden te lang waardoor Cappellen afgelopen zondag met lege handen achterbleef. Het werd dus een mokerslag voor de troepen van Bart De Roover die in extremis een derde opeenvolgend gelijkspel uit handen zagen glippen. Geel-rood pakte in haar eerste drie wedstrijden slechts twee punten. 

Cappellen FC - Wijgmaal 1-2

Zondag 17 september 2017

Cappellen had tegen co-leider Wijgmaal lange tijd uitzicht op een derde gelijkspel op rij, maar slikte de slotminuut nog een tweede treffer. Geel-rood was nochtans na tien minuten op voorsprong geklommen na een treffer van Kabba Cham. Simon Bammens had die voorgift binnen de minuut weer weggewist. 

Voorbeschouwing Cappellen FC - Olympia Wijgmaal

Zaterdag 16 september 2017

Cappellen FC ontvangt zondagnamiddag met Wijgmaal één van de twee ploegen die na twee speeldagen nog het maximum van de punten telt. Nauwelijks een maand geleden stond Cappellen al oog in oog met de Brabanders. In de beker was Wijgmaal in eigen huis met 4-2 te sterk.

Nabeschouwing City Pirates - Cappellen FC

Dinsdag 12 september 2017

Voor de tweede week op rij moest Cappellen zich tevreden stellen met een gelijkspel. Het gevoel was uiteraard anders dan vorig weekend toen Cappellen pas in de slotminuut kon gelijkmaken. Nu stond die gelijke stand bij de rust al op het scorebord en werd dat punt na de rust verdedigd.

City Pirates - Cappellen FC 2-2

Zondag 10 september 2017

Cappellen en City Pirates hielden elkaar na een aangename derby in evenwicht: 2-2, een stand die bij de rust al op het scorebord stond. Bezoekende doelpunten kwamen van Lenaerts en Mathyssen. Na de koffie moest Cappellen de wet van de sterkste ondergaan, maar de gevaarlijkste kansen waren wel voor geel-rood dat daardoor haar punt zeker kan wettigen.

Voorbeschouwing City Pirates - Cappellen FC

Vrijdag 8 september 2017

Na de hoopgevende prestatie van vorige week tegen Turnhout wacht Cappellen FC zaterdagvond de derby op het terrein van City Pirates: de kortste verplaatsing van het seizoen. City Pirates promoveerde vorig seizoen via de eindronde en speelde vorige week net als Cappellen 1-1 gelijk.

Nabeschouwing Cappellen FC - Turnhout

Dinsdag 5 september 2017

De late gelijkmaker zorgde voor een grote ontlading bij Bart De Roover en zijn manschappen. Een nederlaag had Cappellen immers niet verdiend na een wedstrijd waarin het groeide en een groot deel van de tweede periode gewoon de betere ploeg was.