Programma 16de speeldag (13-14/01/2018) Klassement
Hades - Bocholt 5-1 Overijse - Wijgmaal 3-1 1. Thes Sport 17 33
Sint-Lenaarts - Tienen 3-3 Duffel - Vosselaar 2-1 7. Duffel 17 26
Thes Sport - Turnhout 2-0 S. Mopertingen - Hoogstraten 1-0 8. City Pirates 17 24
Zwarte Leeuw - Hasselt 2-1 Cappellen FC - City Pirates 1-1 9. Cappellen 17 23
    10. Overijse 17 23

 

 

Uitgebreid communiqué jeugd

Maandag 15 januari 2018

Naar aanleiding van de (terechte) vraag om meer duidelijkheid rond het ontslag van Danny Gys, Roel Heye en Annemie Raats wil de club onderstaande informatie met u delen. Op deze manier trachten wij u meer inzicht te geven in de achtergrond en de redenen die tot deze beslissing hebben geleid.

Cappellen FC - City Pirates 1-1

Zondag 14 januari 2018

Net als in de heenwedstrijd hielden Cappellen en City Pirates elkaar in evenwicht. Cappellen klom nochtans al snel op voorsprong via een knap doelpunt van Roy Wouters; maar de bezoekers konden vanop 11 meter gelijk maken. Na de rust was de beste kans nog voor City Pirates, maar gescoord werd er niet meer.

Voorbeschouwing Cappellen FC - City Pirates

Zaterdag 13 januari 2018

Voor de eerste officiële wedstrijd van 2018 ontvangt Cappellen FC zondag (aftrap 14.30 uur!) buur City Pirates. Na de vier op zes net voor de winterstop hoopt Cappellen de positieve lijn door te trekken en bij winst over City Pirates te wippen in het klassement.

Mededeling jeugdwerking

Dinsdag 9 januari 2018

Omwille van een verschil in visie en enkele feiten die de voorbije weken aan het licht gekomen zijn, zag het bestuur van Cappellen FC zich genoodzaakt om de samenwerking met jeugdcoördinatoren Roel Heye, Danny Gys en Annemie Raats te beëindigen. De club zal op korte termijn in vervanging voorzien en benadrukt dat het engagement voor de toekomst behouden blijft: Cappellen FC zal volgend seizoen interprovinciaal voetbal aanbieden waarbij de jeugdwerking in de toekomst meer dan ooit de voedingsbron voor het eerste elftal zal moeten zijn.

 

Cappellen FC - Jong Antwerp 2-0

Zaterdag 6 januari 2018

Cappellen FC heeft haar oefenpot tegen de beloften van Cappellen vrij eenvoudig gewonnen. Bavon Tshibuabua zorgde voor beide doelpunten. Eerder op de middag hadden de beloften, aangesterkt met onder meer Claessens, Willemsen en Adriaenssens, de U19 van Antwerp gewonnen met 3-1.

Nieuwjaarsboodschap Carlo Van Acker

Vrijdag 29 december 2017

Beste leden van het bestuur, coördinatoren van de jeugd, spelers, trainers, medewerkers, ouders, supporters, sponsoren,

Tijdens deze dagen is het de gewoonte dat nieuwjaarswensen worden gericht aan familie, vriendenkring en het algehele veld van professionele en sociale contacten van ieder van ons.

Contractnieuws: Meyers en Joossens

Vrijdag 22 december 2017

Om de blessures van Roel Engelen en Sten Vandenbossche op te vangen heeft Cappellen twee vervangers in huis gehaald. Zowel Engelen als Vandenbossche missen immers hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen. Christopher Meyers en Björn Joossens zijn bovendien geen onbekenden in het Jos Van Wellenstadion. 

Christopher Meyers, een jeugdproduct van Lierse, kwam in het kampioenenjaar 2014-2015 naar het Jos Van Wellenstadion en speelde toen een sterk seizoen. Hij vertrok naar Sint-Niklaas en speelde nadien nog voor Coxyde en Duffel.

Kalenderwijziging: City Pirates

Vrijdag 22 december 2017

Door een samenloop van omstandigheden verschuift de thuiswedstrijd tegen City Pirates opnieuw naar zondag 14 januari 2017 met aftrap om 14.30 uur

Stickerboek Cappellen FC - acties

Woensdag 20 december 2017

Ongetwijfeld weet u dat Cappellen FC en Carrefour Market Kapellen een stickerboek hebben uitgebracht met daarin plaats voor alle jeugdspelers van R. Cappellen FC. Maar wist u ook dat bij bepaalde producten extra stickers te verkrijgen zodat u uw album sneller kan vervolledigen. Wij geven een overzichtje van de lopende acties. 

Zo krijgt u:

- 2 zakjes bij aankoop van 10 euro beenhouwerij

- 2 zakjes bij aankoop van 10 euro gevogelte

- 2 zakjes bij aankoop van 5 euro fruit

- 2 zakjes bij aankoop van 10 euro vis