Programma 21ste speeldag (16-17-18/02/2018) Klassement
S. Mopertingen - Hasselt 3-1 Hoogstraten - Vosselaar 1-1 1. Thes Sport 21 42
Bocholt - Turnhout 0-0 Overijse - Zwarte Leeuw 1-0 7. Overijse 21 32
Hades - Wijgmaal 2-4 Duffel - City Pirates 0-1 8. Hades 21 30
Thes Sport - Tienen 2-0 Cappellen FC - Sint-Lenaarts 2-2 9. Cappellen 21 30
    10. Duffel 21 27

 

 

Nabeschouwing Cappellen FC - Sint-Lenaarts

Dinsdag 20 februari 2018

Een frustrerende namiddag. Dat was de slotconclusie van een wedstrijd waarin Cappellen meer last had met zichzelf dan met tegenstander Sint-Lenaarts. En waarin Cappellen uiteindelijk blij moest zijn dat het alsnog een punt uit de brand kon slepen, want het zag er op een gegeven moment wel heel penibel uit. 

Cappellen FC - Sint-Lenaarts 2-2

Zondag 18 februari 2018

Cappellen FC is in eigen huis niet verder geraakt dan een 2-2-gelijkspel tegen rode lantaarn Sint-Lenaarts. Cappellen speelde te mak om de drie punten thuis te houden. Ex-Cappellenaars Van De Brul en Van den Brandt brachten Sint-Lenaarts tweemaal op voorsprong, maar Volant en Mathyssen zorgden uiteindelijk voor een puntendeling.

Voorbeschouwing Cappellen FC - KFC Sint-Lenaarts

Zaterdag 17 februari 2018

Cappellen speelt zondagnamiddag gastheer voor rode lantaarn Sint-Lenaarts: een tweede derby in het nog prille kalenderjaar. De recente zes op zes deden het vertrouwen bij de manschappen van Bart De Roover flink stijgen. Een derde zege op rij hoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Mathyssen, Lemaire, Destoop en Floren blijven geel-rood trouw

Donderdag 15 februari 2018

Nadat vorige week al enkele spelers hun overeenkomst verlengden, wordt dat lijstje vandaag flink uitgebreid. Zowel Dirk Mathyssen, Andreas Destoop, Nico Lemaire als Tom Floren engageerden zich om ook volgend seizoen in het Jos Van Wellenstadion aan de slag te blijven. Het is duidelijk dat Cappellen haar spelerskern grotendeels wil samenhouden.

Nabeschouwing Tienen - Cappellen FC

Dinsdag 13 februari 2018

Een schoonheidsprijs verdiende de wedstrijd op Tienen niet. Maar Cappellen pakte dankzij het kopbaldoelpunt van Mathyssen wel de volle buit en kan stilaan naar boven beginnen kijken. Geel-rood heeft immers aansluiting gevonden met de vijfde plaats, terwijl Tienen al elf punten achterstand telt.

Tienen - Cappellen FC 0-1

Zondag 11 februari 2018

Cappellen FC ging op Tienen gevleid met de drie punten aan de haal. Beide ploegen domineerden delen van de wedstrijd, maar Cappellen kon via Mathyssen als enige scoren. In het slotkwartier moest Cappellen met tien verder na rood voor Lenaerts. Geel-rood plooide terug, maar overleefde de lokale stormloop al bij al nog eenvoudig.

Voorbeschouwing Tienen - Cappellen FC

Zaterdag 10 februari 2018

Aangezien de voorspelde sneeuwstorm uitbleef, trekt Cappellen FC zondagnamiddag na een weekje rust naar Tienen. De zege tegen Hasselt zorgde voor wat extra ademruimte, maar de komende vier wedstrijden blijven hyperbelangrijk met het oog op de rest van het seizoen.