Programma 4de speeldag (24-25/09/2016) Klassement
Zwarte Leeuw - S. Mopertingen 1-2 Londerzeel - Rupel Boom 1-2 1. S. Mopertingen 4 10
W. Zaventem - Overijse 1-8 Grimbergen - Thes Sport 1-0 12. Hades 4 4
Tienen - Hoogstraten 2-4 Duffel - Wijgmaal 5-0 13. Zwarte Leeuw 4 3
Berchem - Bocholt 1-1 Cappellen - Hades 1-1 14. Cappellen 4 2
    15. Tienen 4 1

 

 

Cappellen FC - RC Hades 1-1

Zondag 25 september 2016

Ook na vier speeldagen wacht Cappellen FC nog steeds op haar eerste zege van het seizoen. Na een matige eerste helft leidde Cappellen met 1-0 na een treffer van Seppe Kil. Hades stelde vroeg in de tweede helft gelijk. Cappellen ging op zoek naar een tweede doelpunt, maar de score wijzigde niet meer.

Voorbeschouwing Cappellen FC - RC Hades

Zaterdag 24 september 2016

Cappellen FC gaat zondag op zoek naar haar eerste competitiezege tegen promvendus Hades. De wedstrijd van afgelopen woensdag moet de troepen van Peter Claessens alvast het vertrouwen geven om die eerste overwinning te pakken.

Nabeschouwing Cappellen FC - Zulte Waregem

Donderdag 22 september 2016

Cappellen FC heeft zich woensdagavond geweerd als leeuwen en stond op anderhalve minuut van verlengingen tegen de leider uit de Jupiler Pro League. Een klasseflits van Leye bezegelde het lot van Stef Van den Heuvel en co. Desondanks een prestatie om trots op te zijn.

Cappellen FC - S.V. Zulte Waregem 1-2

Woensdag 21 september 2016

Cappellen FC dwong Zulte Waregem om tot het gaatje te gaan in een aangename bekerwedstrijd. Met nog een kwartier te gaan wiste Van den Heuvel de openingstreffer van Vetokele uit. De leider uit de Jupiler Pro League moest tot in de slotminuut wachten vooraleer Mbaye Leye voor de verlossing zorgde. 

Voorbeschouwing Cappellen FC - S.V. Zulte Waregem

Dinsdag 20 september 2016

Cappellen FC speelt woensdagavond haar zestiende finale van de Croky Cup tegen Zulte Waregem; de trotse leider van de Jupiler Pro League. Op papier heeft geel-rood uiteraard geen kans, maar laat voetbal nu een sport zijn die op gras gespeeld wordt; en niet op papier.

Nabeschouwing Hoogstraten - Cappellen FC

Dinsdag 20 september 2016

Een verplaatsing naar Hoogstraten is voor Cappellen nooit een gezondheidswandeling en dat werd zaterdag andermaal bewezen. Het werd zaterdag de tiende nederlaag in 15 uitwedstrijden. Slechts één keer werd gewonnen in vijftig jaar.