Programma 8ste speeldag (22-23/10/2016) Klassement
Grimbergen - Spouwen-M. 0-1 Thes Sport - Hoogstraten 0-2 1. S. Mopertingen 8 19
Bocholt - Hades 1-0 Berchem - Wijgmaal 1-1 13. Tienen 8 7
Zwarte Leeuw - Overijse 1-3 Duffel - Londerzeel 1-2 14. Zwarte Leeuw 8 7
Tienen - Rupel Boom 1-0 Cappellen - W. Zaventem 1-1 15. Cappellen 8 6
    16. W. Zaventem 8 2

 

 

Woluwe Zaventem - Beloften 2-5

Maandag 24 oktober 2016

De beloften trokken vrijdagavond naar Zaventem met een mogelijkheid om de tweede plaats in het klassement te veroveren. Afgevaardigde Eddy Luyckx kroop weer in zijn pen om u het verslag te bezorgen.

Nabeschouwing Cappellen FC - Woluwe-Zaventem

Maandag 24 oktober 2016

Het magere gelijkspel tegen Woluwe Zaventem bleef ook in het klassement niet zonder gevolgen. Door de verrassende zege van Tienen tegen Rupel Boom zakt Cappellen naar de voorlaatste plaats. Niemand die hier eind augustus rekening mee had gehouden.

Cappellen FC - K.V.Woluwe Zaventem 1-1

Zondag 23 oktober 2016

Ook tegen rode lantaarn Woluwe-Zaventem heeft Cappellen de kentering niet kunnen inzetten. Geel-rood startte goed aan de wedstrijd, maar toch keek het na 25 minuten tegen een achterstand aan. Van den Heuvel zorgde nog wel voor de gelijkmaker, maar in een ondermaatse tweede helft kwam Cappellen niet meer verder. Een heerlijk schot van Engelen strandde in de slotfase op de paal.

Voorbeschouwing Cappellen FC - K.V.Woluwe Zaventem

Zaterdag 22 oktober 2016

Cappellen FC ontvangt zondag rode lantaarn Woluwe Zaventem en krijgt zo een unieke kans om opnieuw aansluiting te krijgen bij de middenmoot. Geel-rood moet daarvoor wel zorgen dat het van bij de aftrap bij de les is.

Wedstrijd tegen Zwarte Leeuw

Vrijdag 21 oktober 2016

Aangezien geen van beide ploegen nog in aanmerking komt voor het eerste periodekampioenschap zal de wedstrijd tegen Zwarte Leeuw op zondag 6 november beginnen om 15.00 uur in plaats van om 14.30 uur zoals oorspronkelijk voorzien.

Beloften - Rupel Boom 7-3

Dinsdag 18 oktober 2016

Waar het eerste elftal niet in slaagde, deden de beloften met verve: Rupel Boom verslaan. Door deze zege klom Cappellen naar een gedeelde vijfde plaats in het klassement. Het wekelijkse verslag komt van afgevaardigde Eddy Luyckx.

Nabeschouwing Rupel Boom - Cappellen FC

Dinsdag 18 oktober 2016

Verliezen op Rupel Boom is geen schande (Cappellen won in 13 confrontaties slechts tweemaal tegen de fusieclub), maar de nederlaag van afgelopen weekend kwam wel ongelegen. Het positieve na de zege tegen Spouwen-Mopertingen verdween opnieuw en geel-rood blijft met een dramatisch rapport achter.

Rupel Boom - Cappellen FC 2-1

Zondag 16 oktober 2016

Cappellen FC leed op het terrein van Rupel Boom al haar vierde seizoensnederlaag en blijft in de kelder van het klassement hangen. Cappellen gaf Rupel Boom tweemaal teveel ruimte wat resulteerde in evenveel doelpunten. De tegentreffer van Mathyssen zorgde nog even voor hoop, maar geel-rood bleef puntenloos achter.