Programma 21-22/11/2015 Klassement
Hasselt - Diegem 4-0 R. Boom - Grimbergen 1-1 1. Oosterzonen 16 33
Ciney - Sprimont 0-0 Bocholt - La Calamine 4-0 7. Walhain 16 27
Hoogstraten - Tienen 0-1 Cappellen - Overijse 3-0 8. Berchem 16 24
Oosterzonen - Berchem 2-0 Zaventem - FC Luik 2-0 9. Cappellen 17 24
Hamoir - Beersch. Wilr. afgel. Walhain: vrij 10. Overijse 16 23

 

 

Nabeschouwing Cappellen FC - Overijse

Dinsdag 24 november 2015

Cappellen FC klopte zondag op een doorweekte grasmat Tempo Overijse en springt daardoor over de Brabanders opnieuw naar de linkerkolom van het klassement. Geel-rood bevestigde daarmee haar thuisreputatie.

Cappellen FC - Tempo Overijse 3-0

Zondag 22 november 2015

Cappellen FC nam na een moeilijk openingskwartier al snel de maat van Tempo Overijse. Ilias Sbaa had Cappellen bij haar eerste kans op voorsprong gezet en Alexander Maes zorgde al snel voor 2-0. In het slot nam Maxim Deckers de laatste twijfels weg.

 

Voorbeschouwing Cappellen FC - Tempo Overijse

Zaterdag 21 november 2015

Cappellen FC speelt zondag haar laatste thuiswedstrijd uit de heenronde. Met Overijse treft het ook de laatste 'nieuwkomer' aan uit de reeks. De Brabanders speelden vorig seizoen kampioen in vierde klasse en vertoeven voor het eerst in derde nationale.

Nabeschouwing Cappellen FC - Oosterzonen

Dinsdag 17 november 2015

Cappellen FC pakte afgelopen zondag een verdiend punt tegen co-leider Oosterzonen, al moest het tot in de slotminuten wachten tot zekerheid over dat punt. Hoewel het zonder volwaardige spits diende aan te treden, vond geel-rood drie keer de weg naar het doel.

Cappellen FC - KFC.Oosterzonen Oosterwijk 3-3

Zondag 15 november 2015

Cappellen en Oosterzonen hebben na een wedstrijd met wisselend scoreverloop de punten logisch gedeeld: 3-3. Cappellen kwam via Vermeerbergen al snel op voorsprong, maar een lichte elfmeter bracht Oosterzonen langszij. Na de pauze kwam de co-leider tweemaal op voorsprong, maar even vaak kon Cappellen vanopt de strafschopstip gelijk stellen.

Voorbeschouwing Cappellen FC - KFC.Oosterzonen Oosterwijk

Zaterdag 14 november 2015

Cappellen FC ontvangt zondag seizoensrevelatie Oosterzonen. De Kempenaars verbazen al wekenlang vriend en vijand en klopten afgelopen woensdag nog titelfavoriet Beerschot-Wilrijk. Cappellen staat door schorsingen en blessures gehavend aan de aftrap.

SP.Hasselt - Cappellen FC 2-0

Woensdag 11 november 2015

Cappellen FC is er ook op het terrein van Hasselt niet geslaagd afstand te nemen van haar kwalijke uitreputatie. Hasselt was dan wel de betere ploeg en verdiende de drie punten, maar Cappellen kreeg halfweg de tweede periode een unieke kans om op voorsprong te komen. Peljto miste de strafschop en daarna beslisten Jeunen en Saglam de wedstrijd in het voordeel van Hasselt.