Programma 7de speeldag (14-15/10/2017) Klassement
Bocholt - City Pirates 2-0 Hoogstraten - Turnhout 2-0 1. Vosselaar 7 16
S. Mopertingen - Tienen 3-0 Overijse - Vosselaar 0-5 5. Tienen 7 15
Hades - Hasselt 1-3 Duffel - Wijgmaal 1-2 6. Hades 7 12
Thes Sport - Sint-Lenaarts 2-0 Cappellen FC - Zwarte Leeuw 1-0 7. Cappellen 7 11
    8. Bocholt 7 10

 

 

Nabeschouwing Cappellen FC - Zwarte Leeuw

Dinsdag 17 oktober 2017

Cappellen FC pakte tegen Zwarte Leeuw een zuinige, maar verdiende zege. Niemand die dat bij de bezoekers ook maar durfde tegen te spreken. Cappellen domineerde van begin tot einde. Twaalf hoekschoppen tegenover twee typeerden dat overwicht. Al was die twaalfde, waaruit de enige treffer kwam, er eigenlijk geen. Maar geen haan die daar achteraf naar kraaide.

Cappellen FC - Zwarte Leeuw 1-0

Zaterdag 14 oktober 2017

Cappellen FC pakte tegen Zwarte Leeuw een zwaar bevochten, maar oververdiende zege. Nadat Cappellen de wedstrijd doorlopend domineerde, was het wachten tot minuut 82 alvorens Lenaerts het beslissende doelpunt kon scoren.

Voorbeschouwing Cappellen FC - Zwarte Leeuw

Vrijdag 13 oktober 2017

Zaterdagavond ontvangt Cappellen FC Zwarte Leeuw voor een tweede derby op rij. Geel-rood hoopt uiteraard de overwinning van vorig weekend een verlengstuk te kunnen geven. Bij winst sluit het alleszins aan bij de subtop.

Nabeschouwing Sint-Lenaarts - Cappellen FC

Dinsdag 10 oktober 2017

Na de mindere prestatie tegen Tienen deed Cappellen bij Sint-Lenaarts wat het moest doen: winnen. Ondanks de moeilijke omstandigheden op het doorweekte veld was het ook speltechnisch een degelijke wedstrijd. Alleszins een prestatie om op verder te bouwen.

Sint-Lenaarts - Cappellen FC 0-3

Zaterdag 7 oktober 2017

Cappellen FC heeft in een uitgeregende wedstrijd vrij vlot de maat genomen van Sint-Lenaarts. Cappellen was doorlopend de betere ploeg en had eigenlijk bij de rust de schaapjes al op het droge (nuja...) via treffers van Tshibuabua en Kil. Ook in de tweede helft kon de thuisploeg nauwelijks iets terug doen en was het Volant die de eindcijfers kon vastleggen.

Voorbeschouwing Sint-Lenaarts - Cappellen FC

Vrijdag 6 oktober 2017

Cappellen FC speelt zaterdagavond de eerste van twee opeenvolgende derby's. Na de zwakke vertoning van vorige week tegen Tienen is puntenwinst bij Sint-Lenaarts geen luxe geworden. Bart De Roover zal zijn troepen deze week ongetwijfeld op hun plichten gewezen hebben om een nieuw verlies te vermijden.

Nabeschouwing Cappellen FC - Tienen

Dinsdag 3 oktober 2017

Na de knappe zege van vorige week werd de wedstrijd tegen Tienen een afknapper. Cappellen verloor met het kleinste verschil en pakte in eigen huis slechts één punt uit drie wedstrijden. Bovendien ziet het onderin alle ploegen zich nestelen op een zakdoek.