Programma 29-30/08/2015
Klassement
Sprimont - Bocholt 0-0 La Calamine - Ciney 0-1 1 Beerschot-Wilrijk 3 9
Overijse - Beerschot-Wilrijk 2-3 Tienen - Cappellen 2-0 13 Overijse 3 3
Grimbergen - Oosterzonen 1-2 Walhain - Hoogstraten 1-1 14 Hamoir 3 3
Berchem - Hasselt 1-0 W. Zaventem - Rupel Boom 2-1 15 Cappellen 3 3
FC Luik - Hamoir 3-2 Diegem: vrij 16 Walhain 3 3

 

 

Nabeschouwing K.VK.Tienen - Cappellen

Dinsdag 1 september 2015

Het zag er lange tijd niet naar uit dat Cappellen op het terrein van Tienen tegen een nederlaag zou oplopen, maar uiteindelijk moesten de troepen van Peter Claessens zonder punten de bus opstappen. Cappellen liet in de eerste helft na om de wedstrijd naar haar hand te zetten en betaalde dat uiteindelijk cash.

K.VK.Tienen - Cappellen FC 2-0

Zondag 30 augustus 2015

Cappellen FC heeft zondag een unieke kans laten liggen om zich in de top van derde nationale te nestelen. Op het terrein van Tienen had het, onder een loden hitte, een groot deel van de wedstrijd in handen, maar liep het in het slot alsnog tegen een vermijdbare nederlaag aan. Door de nederlaag zakt Cappellen naar een gedeelde twaalfde plaats in de rangschikking.

Voorbeschouwing K.VK.Tienen - Cappellen FC

Zaterdag 29 augustus 2015

Nauwelijks vier dagen na de zege tegen Berchem wacht zondag al de verplaatsing naar Tienen. De derby-overwinning zorgde ervoor dat Cappellen de trip naar de Suikerstad met het nodige vertrouwen tegemoet kan zien. Tienen verloor woensdag met 3-2 op Hasselt, nadat het bijna terugkeerde uit een uitzichtloze situatie.

Nabeschouwing Cappellen - Berchem

Donderdag 27 augustus 2015

Voor het eerst in ruim 20 jaar kon Cappellen FC voor eigen publiek nog eens de maat nemen van de buren van Berchem Sport. In oktober 1993 werd het 4-1. Daarna volgden vier nederlagen en twee gelijke spelen. Ondanks een vroege achterstand won Cappellen gisteren verdiend tegen de Rooiploeg.

Cappellen FC - K. Berchem Sport 3-2

Woensdag 26 augustus 2015

Cappellen FC heeft in de derby tegen Berchem Sport haar eerste driepunter van het seizoen gescoord. Cappellen kwam snel op achterstand toen Eboigbe het snelst reageerde na een bal op de lat. Via Kil en tweemaal Peljto boog Cappellen de scheve situatie om, maar Kamneng deed geel-rood nog even bibberen toen hij Berchem terug op 3-2 bracht. Cappellen loodste de zege echter in veilige haven. 

Voorbeschouwing Cappellen FC - K. Berchem Sport

Dinsdag 25 augustus 2015

Cappellen FC ontvangt woensdagavond Berchem Sport voor een tweede derby in het nog prille kampioenschap. Na de nederlagen tegen Beerschot Wilrijk en Eupen wil Cappellen uiteraard zo snel mogelijk deze negatieve reeks doorbreken. Berchem zou daarvan het slachtoffer moeten worden. 

Shuttledienst marktplein

Maandag 24 augustus 2015

Cappellen FC lanceert naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen Berchem Sport een proefproject. Vanaf 17 uur zullen in samenwerking met garage Rietje pendelbusjes tussen het stadion en de parking aan het Marktplein (Eikendreef) rijden om zo de parkeerdruk aan het stadion te verkleinen. Iedereen kan gratis gebruik maken van deze busjes.