Programma 14de speeldag (08-09-10/12/2017) Klassement
Hasselt - Tienen City Pirates - Zwarte Leeuw 1. S. Mopertingen 14 28
Hades - Vosselaar Duffel - S. Mopertingen 8. City Pirates 14 19
Turnhout - Overijse Wijgmaal - Sint-Lenaarts 9. Overijse 14 19
Bocholt - Thes Sport Hoogstraten - Cappellen FC 10. Cappellen 14 18
    11. Tienen 14 16

 

 

Hoogstraten - Cappellen FC 1-1

Zondag 10 december 2017

Cappellen FC is bij Hoogstraten niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel. Cappellen kwam halfweg de eerste periode op voorsprong via een kopbal van Mathyssen. Geel-rood kwam tweemaal dicht bij de 0-2, maar die viel niet. Hoogstraten zorgde nadien voor veel druk en kwam met een gelukje langszij. Al bij al een juiste uitslag na een spannende derby.

Voorbeschouwing Hoogstraten - Cappellen FC

Vrijdag 8 december 2017

Zaterdagavond sluit Cappellen FC de heenronde af op het terrein van Hoogstraten. Een heenronde die voorlopig met wisselend succes verliep, met als dieptepunt wellicht de partij van vorige week zondag tegen Bocholt. Cappellen hoopt om die wedstrijd zaterdag te verbannen, maar wedstrijden op Hoogstraten zijn nooit eenvoudig voor geel-rood. 

Nabeschouwing Cappellen FC - Bocholt

Woensdag 6 december 2017

Wie gehoopt had dat de zege op Duffel een nieuwe reeks inluidde, kwam bedrogen uit. De wedstrijd tegen Bocholt werd op alle vlakken een flinke opdoffer. Cappellen kwam eigenlijk nooit in het stuk voor en verloor dan ook kansloos. Bovendien maakt geel-rood een tuimelperte in het klassement.

Cappellen FC - Bocholt 1-3

Zondag 3 december 2017

Cappellen moest duidelijk haar meerdere erkennen in een fris en monter voetballend Bocholt. De Limburgers waren doorlopend de betere ploeg en konden dat overwicht net voor de rust omzetten in de 0-1. Na de koffie kwam Cappellen beter in de wedstrijd, maar twee doelpunten net voor het uur beslisten de partij. Dirk Mathyssen redde in het slot de eer van de thuisploeg.

Voorbeschouwing Cappellen FC - Bocholt VV

Zaterdag 2 december 2017

Cappellen ontvangt zondag Bocholt voor de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Na Bocholt volgen nog twee verplaatsingen: naar Hoogstraten en Turnhout. De zege op Duffel gaf Cappellen weer wat ruimte in de klassering; al blijven de verschillen met de onderste regionen minimaal. Een nieuwe zege is dus welkom.

Nabeschouwing Duffel - Cappellen FC

Dinsdag 28 november 2017

De zege op Duffel leverde niet alleen drie punten op; het zorgde bovendien voor een opmars van de elfde naar de zevende plaats in het klassement. Desondanks blijft de kloof met de veertiende uit het klassement slechts drie punten.