Programma 24ste speeldag (17-18/03/2018) Klassement
Bocholt - Tienen 3-2 City Pirates - Vosselaar afgl 1. Thes Sport 25 52
Hades - Zwarte Leeuw 0-2 S. Mopertingen - Overijse 2-1 5. Overijse 25 38
Turnhout - Wijgmaal 1-3 Duffel - Sint-Lenaarts 3-2 6. City Pirates 25 37
Hoogstraten - Hasselt 2-1 Thes Sport - Cappellen FC 1-1 7. Cappellen 25 37
    8. Hades 25 36

 

 

Kalenderwijziging: Duffel

Zondag 18 maart 2018

De thuiswedstrijd tegen Duffel verhuist van zondagnamiddag naar zaterdagavond 14 april 2018. Eén van de redenen hiervoor is de derby tussen Antwerp en Beerschot-Wilrijk die zondagmiddag betwist wordt.

Thes Sport - Cappellen FC 1-1

Zaterdag 17 maart 2018

Cappellen FC pakte zaterdagavond na een bewogen wedstrijd een punt op het terrein van leider Thes Sport. Kevin Oris wiste na een half uur een vroeg openingsdoelpunt van Andreas Destoop uit. Daarna kroonde Björn Joossens zich tot man van de wedstrijd. Desondanks kwam ook Cappellen In de buurt van de zege, onder meer na een niet gefloten strafschopfout op Destoop.

Voorbeschouwing Thes Sport - Cappellen FC

Vrijdag 16 maart 2018

Cappellen FC gaat zaterdagavond op bezoek bij kampioen-in-spé Thes Sport. De ambitieuze Limburgers zijn momenteel aan een indrukwekkende reeks bezig en pakten in eigen huis 32 op 36. In de heenwedstrijd stuntte Cappellen wel met een 5-2-zege tegen Thes. Berusten ze op revanche?

Contractnieuws: Engelen en Willemsen blijven

Donderdag 15 maart 2018

Met Dries Willemsen en Roel Engelen voegt geel-rood nog twee contractverlengingen toe aan het inmiddels mooie lijstje voor het komende seizoen. Aan de andere zijde noteren we met Djeson Olongo Ekila een eerste vertrekker. Olongo Ekila trekt naar Turnhout.

Dries WIllemsen kwam in 2016 over van derde provincialer Kalmthout en legde dus een atypisch parcours af. Waar hij in zijn eerste seizoen nog tevreden moest zijn met drie wedstrijden, heeft hij er dit seizoen al 19 op zijn conto staan.

Nabeschouwing Vosselaar - Cappellen FC

Woensdag 14 maart 2018

Voor de vierde keer na nieuwjaar won Cappellen afgelopen zondag met het kleinste verschil. Na Hasselt, Tienen en Zwarte Leeuw beet nu ook Vosselaar haar tanden stuk op de geel-rode organisatie. In totaal kon Cappellen al voor de achtste keer de nul houden achterin. 

Contractnieuws: Bart Cornelissen eerste aanwinst

Maandag 12 maart 2018

Nadat Cappellen FC al een reeks spelers overtuigde van een verlengd verblijf in het Jos Van Wellenstadion kan geel-rood nu een eerste aanwinst voorstellen. Van Hoogstraten komt de 25-jarige Bart Cornelissen over. Cornelissen is een aanvallende middenvelder.

Vosselaar - Cappellen FC 0-1

Zondag 11 maart 2018

Cappellen FC won zondag met het kleinste verschil op Vosselaar en is quasi zeker van een verlengd verblijf in de tweede klasse. Cappellen overleefde in de eerste twintig minuten de lokale storm en groeide in de wedstrijd. Olongo Ekila miste net voor de rust een dot van een kans, maar besliste net voorbij het uur de partij met het enige doelpunt. Vosselaar zocht nog naar de gelijkmaker, maar de score wijzigde niet meer.