Programma 12de speeldag (17-18-19/11/2017) Klassement
Thes Sport - S. Mopertingen 3-3 Overijse - Duffel 3-0 1. Thes 12 23
Sint-Lenaarts - Hoogstraten 2-3 Tienen - Turnhout 1-3 9. Overijse 12 16
Zwarte Leeuw - Bocholt 4-0 Vosselaar - Wijgmaal 3-0 10. City Pirates 12 16
Hasselt - City Pirates 1-1 Cappellen FC - Hades 0-3 11. Cappellen 12 15
    12. Hoogstraten 12 15

 

 

Cappellen FC - Hades 0-3

Zaterdag 18 november 2017

Cappellen FC is op een uiterst efficiënt Hades gebotst. Geel-rood verzamelde zaterdagavond meer kansen dan haar opponent, maar de Limburgers puurden uit drie kansen evenveel doelpunten. Cappellen bleef dus met lege handen achter en zakt weg in het klassement.

Voorbeschouwing Cappellen FC - RC. Hades

Vrijdag 17 november 2017

Zaterdagavond ontvangt Cappellen FC het derde gerangschikte Hades. De Hasselaars zijn daarmee de derde Limburgse tegenstander op rij voor Cappellen. Na het verloren spektakelstuk bij Spouwen Mopertingen wil Cappellen zo snel mogelijk de verloren punten inhalen. 

Van Acker nieuwe voorzitter; Jacques ere-voorzitter

Dinsdag 14 november 2017

Op de jaarlijkse algemene vergadering van afgelopen maandag stelde Lucien Jacques zijn mandaat als voorzitter van R. Cappellen FC. ter beschikking. De algemene vergadering aanvaarde dit ontslag en gaf Jacques, die voorzitter was sinds 2009, meteen unaniem de titel van ere-voorzitter als blijk van dank voor zijn jarenlange inzet voor de club. Carlo Van Acker, die sinds begin dit seizoen ondervoorzitter was, werd door de AV benoemd als nieuwe voorzitter. 

Nabeschouwing Spouwen Mopertingen - Cappellen FC

Dinsdag 14 november 2017

De verplaatsing naar Spouwen Mopertingen liep voor de troepen van Bart De Roover met een sisser af. Hoewel Cappellen de wedstrijd volledig onder controle had, ging het toch de boot in. In het klassement ziet Cappellen daardoor onderin een pak teams weer dichterbij sluipen 

Spouwen Mopertingen - Cappellen FC 4-3

Zondag 12 november 2017

Cappellen FC is er niet in geslaagd om ook in Spouwen-Mopertingen punten te sprokkelen. Het domineerde nochtans een groot deel van de wedstrijd, maar onder meer paal, lat en een dolle slotfase zorgden ervoor dat geel-rood met lege handen moest afdruipen.

Voorbeschouwing Spouwen Mopertingen - Cappellen FC

Zaterdag 11 november 2017

Cappellen FC krijgt met Spouwen-Mopertingen een derde topper in evenveel weken voorgeschoteld. De voorbije wedstrijden tegen Vosselaar en Thes Sport bewezen niet alleen dat Cappellen die ploegen aankan. Ze zorgden er tevens voor dat Cappellen aansluiting kreeg bij de top van het klassement.