Programma 05-06-07/02/2016 Klassement
Bocholt - Hoogstraten Ciney - Walhain 1. Oosterzonen 22 47
Overijse - Tienen Hamoir - Rupel Boom 3. Bocholt 23 44
Oosterzonen - Zaventem Diegem - Grimbergen 4. Walhain 23 39
Hasselt - La Calamine Cappellen - FC Luik 5. Cappellen 24 37
Beerschot Wilrijk - Sprimont Berchem: vrij 6. Hasselt 22 36

 

 

Voorbeschouwing Cappellen FC - R.F.C. De Liège

Zaterdag 6 februari 2016

Cappellen FC ontvangt zondag traditieclub Club Luik. Het stamnummer 4 van de meervoudig Belgisch kampioen duidt aan dat het om één van de oudste clubs van het land gaat. Na enkele wedstrijden tegen mindere goden belooft het duel met Luik voor Cappellen een ideale waardemeter te worden.

Nabeschouwing Grimbergen - Cappellen FC

Dinsdag 2 februari 2016

Dankzij het tiende competitiedoelpunt van Alexander Maes heeft Cappellen in januari een nagenoeg perfect rapport genoteerd. Door de tien op twaalf schoof Cappellen ook de top vijf binnen; al staat de tiende op nauwelijks vier punten. En alle concurrenten hebben één of twee wedstrijden tegoed.

KSC.Grimbergen - Cappellen FC 0-1

Zondag 31 januari 2016

Net als vorige week tegen Sprimont haalde Cappellen het ook op Grimbergen met het kleinste verschil: 0-1. Op een zware grasmat was het absoluut geen goede wedstrijd. Na een moeilijke openingsfase bracht Alexander Maes Cappellen na 20 minuten op voorsprong: het was voldoende voor de drie punten.

Voorbeschouwing K.SC.Grimbergen - Cappellen FC

Zaterdag 30 januari 2016

Cappellen FC wil zondag een verlengstuk breien aan haar recente zes op zes. Een nieuwe zege op het terrein van Grimbergen brengt Cappellen plots op een zucht van de zesde plaats in het klassement.

Contractnieuws: Ken Spies eerste nieuwkomer

Vrijdag 29 januari 2016

Hoewel het nog niet duidelijk is of Cappellen FC volgend seizoen in de eerste of de tweede amateurliga zal aankomen, wordt er al stevig gewerkt aan een team dat in beide reeksen een rol van betekenis kan spelen. 

Het bestuur kwam eerst tot een akkoord met de volledige trainersstaf: T1 Peter Claessens; T2 Benni Geerts en KT Kurt Verhagen blijven dus op post.