Zandhoven – Cappellen FC 0-4

Woensdagavond won Cappellen FC met duidelijke cijfers op het veld van eerste provincialer Zandhoven. De thuisploeg hield de rangen lange tijd goed gesloten en gaven nauwelijks ruimte weg. Het was dan ook zoeken en tasten om de juiste openingen te vinden. Tom Schipper hield met Joossens, Van Zantvoort en Geudens enkele spelers aan de kant. De Schutter en Da Silva zijn geblesseerd. Dit weekend trekt geel-rood richting kust voor een stage-weekend. Volgende week woensdag speelt Cappellen FC een interessante oefenpot bij Thes Sport.

Geel-rood was doorlopend de betere ploeg, maar kansen waren eerder schaars.Net voor het half uur haalde Deckers op aangeven van Lemaire de achterlijn. De bal werd panklaar gelegd voor Verbist die van aan de 16 meter raak trof: 0-1. Net voor de rust trapte Verbist op aangeven van Abaz nog op de lokale doelman. Na de rust kon Cappellen haar voorsprong snel uitbreiden. Na een lange bal van Kil verschalkte Abaz de doelman met een lobje voor 0-2. Nauwelijks enkele minuten later duwde Abaz aan de tweede paal een assist van Lemaire binnen. In de tweede helft zorgde Cappellen duidelijk voor meer gevaar. El Madani trapte naast en Nzila en Littel vonden de doelman op hun weg. In het slot werd het toch nog 0-4. Een vlotte combinatie via Njengo en El Madani belandde uiteindelijk bij Tshimanga die de eindcijfers vastlegde.

Cappellen FC: Demont (60′ Verpoest); Antonio (46′ Diawara), De Kuyffer (60′ Nzila), Ristovic, Deckers; Kil (74′ Somers), Nöstlinger (74′ Kesteleyn), Lemaire (60′ El madani), Verbist (46′ Njengo); Littel, Abaz (60′ Tshimanga).