Cappellen FC – Bocholt 2-1

Cappellen FC heeft haar laatste opdracht van het seizoen winnend afgesloten en totaliseert net als vorig seizoen 41 punten. Robbe Kil zorgde na nauwelijks tien minuten al voor de 1-0. Amper twaalf seconden ver in de tweede helft strafte Destoop een bezoekende flater af voor de 2-0. Het doelpunt van Bertjens bracht hoop voor de Limburgers, maar de lokale zege kwam eigenlijk nooit in gevaar.

Cappellen nam de wedstrijd snel in handen en Destoop kopte een voorzet van Deckers naast. Niet veel later leek Cornelissen zich te verslikken in een dribbel, maar hij kreeg de bal bij Kil die de 1-0 perfect in de hoek plaatste. Cappellen had de partij aardig onder controle. De bezoekers konden slechts éénmaal dreigen. De vrije trap van Wouter Scheelen ging echter naast. Aan de overzijde moest Cascio zich reppen op een vrije trap van Faria Da Silva om de bal in hoekschop te duwen.

De tweede helft was nauwelijks afgetrapt toen Cascio zich verslikte en Destoop de bal eenvoudig in het doel kon deponeren: 2-0. Volant kwam niet veel later net te kort om een vrije trap van Deckers om te zetten in een derde treffer. Bocholt ging de bal nadrukkelijker opeisen, maar verder dan een schot van Vaesen pal op Joossens kwam het niet. Aan de overzijde legde Kil de bal terug tot bij Destoop die echter naast trapte. Pas toen Bertjens zich ontdeed van Volant en de bal onder Joossens tegen de touwen schoof, leek de zege van Cappellen in gevaar te komen. En diezelfde Bertjens kwam zelfs nog dicht bij de gelijkmaker toen hij zich vrij kapte, maar Joossens lag op de juiste plek om de drie punten in het Jos Van Wellenstadion te houden.

Cappellen: Joossens; Lemaire, Volant, Geuens, Deckers; De Vriese, Kil; Willemsen (67′ Mitrovic), Cornelissen (78′ Smet), Faria Da Silva; Destoop (88′ De Wilde).
Bocholt: L. Cascio; R. Scheelen, Van Den Putte, Geebelen; Maes, W. Scheelen, Vanhaen, Put (70′ Peeters); Bertjens en Vaesen (70′ A. Cascio).
Doelpunten: 11′ Kil 1-0, 46′ Destoop 2-0, 81′ Bertjens 2-1.
Geel: 51′ Vanhaen, 59′ Van Den Putte.