Wuustwezel – Cappellen FC 1-5

Cappellen FC won zonder veel problemen de oefenwedstrijd bij tweede provincialer Wuustwezel met 1-5. In een gezapige oefenpartij had Cappellen doorlopend overwicht en liep geel-rood via doelpunten van Smet en Faria Da Silva (twee) uit tot 0-3. Na de rust kwam Wuustwezel iets vaker opzetten, maar de beste kansen bleven voor Cappellen en Walen De Keyser diepten de voorsprong verder uit. Tussendoor zorgde een eigen doelpunt van Joachim De Wilde uiteindelijk voor de 1-5-eindcijfers. Wesley Geuens en Bjorn Joossens kregen rust.

Cappellen eerste helft: Pirotte; Lemaire, J. De Wilde, Volant, De Vriese; Floren, Mulder; Willemsen, S. Kil, Faria Da Silva; Smet.
Cappellen tweede helft: Pirotte; Floren, J. De Wilde, Ristovic, Van Kerckhoven; R. Kil, Mulder; Destoop, Mitrovic, L. De Wilde; Walen De Keyser.
Doelpunten: 5′ Smet 0-1, 19′ Faria Da Silva 0-2, 36′ Faria Da Silva 0-3, 70′ Walen De Keyser 0-4, 74′ J. De Wilde 1-4 (eigen doelpunt), 88′ R. Kil 1-5.