Wedstrijdinfo Cappellen FC – Torpedo Hasselt

Drie maanden na de eindrondewedstrijd op het terrein van Eendracht Aalst speelt Cappellen haar eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. In de tweede ronde van de Croky Cup ontvangt geel-rood eerste provincialer Torpedo Hasselt.

De Limburgers verrasten vorige week enigszins door Schoonbeek-Beverst, dat komend seizoen in derde afdeling uit zal komen, te kloppen. De Hasselaars zullen alleszins geen tijd verliezen aan het inpassen van nieuwe spelers. Ze rekenen immers op de volledige kern van vorig seizoen en deden geen enkele inkomende transfer.

Tom Schipper moest de voorbije weken wel enkele spelers inpassen en zag de voorbije weken een aantal spelers sukkelen met kleinere blessures. Voor Diawara en El Madani komt de partij sowieso te vroeg. Ook Van Kerckhoven ontbreekt. “Het is niet de bedoeling om in deze fase van de voorbereiding onnodige risico’s te nemen. Enkel wie 100% fit is, komt in aanmerking voor de wedstrijd van zondag. Torpedo Hasselt is ons onbekend, maar van onderschatting mag geen sprake zijn.”

De kern: Deckers, Van Riel, Nöstlinger, Verbist, Walen De Keyser, Van Zantvoort, De Schutter, Sagov, Joossens, Kesteleyn, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Antunes Da Silva, Tshimanga en Geudens.

Het verleden:
Eerste ontmoeting