Wedstrijdinfo Sint-Lenaarts – Cappellen FC

Cappellen FC trekt zaterdagavond naar Sint-Lenaarts om er de plaatselijke derde klasser partij te geven in het kader van de Croky Cup. Het niveau dat vorige week tegen Torpedo Hasselt gehaald werd zal overtroffen moeten worden om de geel-groenen te kunnen kloppen. De winnaar van het duel neemt het volgend weekend op tegen Stekene of Linden.

Sint-Lenaarts overleefde tot op heden al twee bekerrondes. Eerst werd tweede provincialer Punt-Larum vakkundig verpletterd met 0-8 om vorig weekend een zuinige zege te boeken tegen Denderhoutem (1-0). In die eerste wedstrijd was vooral akim Borahsasar goed bij schot. Hij scoorde toen viermaal. Jesse Claessens en Dries Willemsen zijn twee oude bekenden die bij Sint-Lenaarts aan de slag zijn.

Een derbywedstrijd in de beker brengt altijd een tikkeltje extra, maar is daardoor ook extra verraderlijk. Tom Schipper kan alvast niet rekenen op Holly Tshimanga die vorige week geblesseerd uitviel. Ook El Madani en Diawara blijven onbeschikbaar. Beslan Sagov is ziek. Jonas Van Kerckhoven komt opnieuw bij de selectie

De kern: Deckers, Symons, Van Kerckhoven, Van Riel, Nöstlinger, Verbist, Walen De Keyser, Van Zantvoort, De Schutter, Joossens, Kesteleyn, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Antunes Da Silva en Geudens.

Het verleden:
24/09/2011: Sint-Lenaarts – RCFC 0-0
28/01/2012: RCFC – Sint-Lenaarts 1-4
07/10/2017: Sint-Lenaarts – RCFC 0-3
18/02/2018: RCFC – Sint-Lenaarts 2-2