Voorbeschouwing SK. Pepingen-Halle – Cappellen FC

Zondagmiddag (aftrap om 14.30!) maakt Cappellen FC de verplaatsing naar promovendus Pepingen-Halle dat zich momenteel vlot handhaaft in de middenmoot van het klassement. Als geel-rood de zege van vorig weekend een verlengstuk kan geven, kan het opnieuw aansluiten bij de top van het klassement.

Pepingen-Halle pakte recent 7 op 9 tegen Tienen, Bocholt en Hasselt: de top drie uit het klassement. Een bewijs dat de Vlaams-Brabanders zeker niet onderschat mogen worden. Vooral op hun eigen kunstgrasveld gooit Pepingen-Halle voorlopig hoge ogen. Met 13 punten uit zes wedstrijden leggen ze straffe cijfers voor. Enkel Vosselaar (0-1) en Geel (0-0) ontfutselden al punten aan Pepingen-Halle

Cappellen FC kan na de zege tegen Wijgmaal opnieuw naar boven kijken. Met de terugkeer van Lemaire in de kern heeft Bart De Roover bovendien opnieuw iets meer opties. Tom Floren blijft wel geblesseerd afwezig. Op het gele strafbankje wordt Rick Mulder afgelost door Robbe Kil.

De Kern: Pirotte, Willemsen, Volant, Van Kerckhoven, Destoop, Mulder, Walen De Keyser, S. Kil, Joossens, Geuens, De Vriese, Faria Da Silva, Ristovic, Lemaire, Edwards en Mitrovic.
Geblesseerd: Floren.
Geschorst: R. Kil (1/1)

Het verleden:
11/08/2012: Pepingen – RCFC 1-0