Voorbeschouwing Lochristi – Cappellen FC

Na drie weken voorbereiding volgt zaterdagnamiddag de eerste wedstrijd met inzet. Op het terrein van Lochristi wil Cappellen FC zich verzekeren van een plaats in de derde ronde van de Croky Cup: een interessante affiche tegen Thes Sport. Opgelet: de wedstrijd wordt gespeeld op het complex Beerveldesebaan 26 te Beervelde.

Lochristi eindigde vorig seizoen op de vijfde plaats in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen op bijna 20 punten van kampioen Ninove. Via de interprovinciale eindronde wisten de blauwwitten alsnog promotie af te dwingen naar de derde klasse. In zeven eindrondewedstrijden kreeg Lochristi overigens maar één tegendoelpunt te slikken. Vorig weekend verslog Lochristi Dendermonde met 2-1 in de eerste ronde van de Croky Cup.

Bart De Roover zag zijn troepen tot op heden drie van de vier oefenwedstrijden winnen. Enkel tegen Zwarte Leeuw werd gelijk gespeeld. Die lijn moet tegen Lochristi doorgetrokken worden.

De Kern: Pirotte, Willemsen, De Wilde, Volant, Van Kerckhoven, Floren, Destoop, Mulder, Walen De Keyser, S. Kil, Joossens, Geuens, De Vriese, Faria Da Silva, R. Kil, Lemaire.

Het verleden:
eerste ontmoeting