Ticketinformatie Cappellen FC – Eupen

Op woensdag 25 september ontvangt Cappellen FC eerste klasser Eupen in de zestiende finales van de Croky Cup. De wedstrijd vangt aan omstreeks 20 uur. Om wachtrijen aan de kassa’s te vermijden organiseert de club tweemaal een voorverkoop en dit op zondag 15 en zaterdag 22 september.

Tickets kosten 10 euro voor een staanplaats en 12 (C-tribune) of 15 euro (A/B-tribune) voor een zitplaats. Kinderen tot en met elf jaar krijgen gratis toegang. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar bedraagt de toegangsprijs 5 euro.

De eerste voorverkoop wordt gehouden op zondag 15 september en dit aansluitend aan de competitie-wedstrijd tegen Aalst. Op zaterdag 21 september zal er tussen 13 en 15 uur een voorverkoop gehouden worden.

Houders van een bondskaart die een ticket wensen te reserveren kunnen dit tot en met 22 september door het versturen van een mail met een kopie van de bondskaart naar jorg.keldermans@telenet.be. Persaanvragen dienen rechtstreeks te gebeuren bij Sportspress. VACHA-kaarten zijn niet geldig voor deze wedstrijd aangezien het een bekerwedstrijd betreft.

Opgelet: aangezien het een bekerwedstrijd betreft zijn ook abonnementen en doorlopende toegangskaarten verdeeld door de club niet geldig. Ook medewerkers dienen te betalen.