RC Hades – Cappellen FC 0-0

Hades en Cappellen zijn er net als in de heenronde niet in geslaagd om te scoren. Net als in september bleef het dus bij een 0-0-gelijkspel. In een gesloten wedstrijd en op een moeilijk bespeelbare grasmat had Hades de beste kansen, maar Joossens hield zijn netten gaaf.

Hades nam van bij aanvang het initiatief en dreigde het eerst met een schot van Wang. Joossens duwde de bal in hoekschop. Op het kwartier mikte Demulder een volley over. Cappellen herstelde het evenwicht, waardoor de spektakelwaarde daalde. Ref Krieken zorgde door een paar vreemde beslissingen wel voor het nodige animo. Pas na een half uur was er opnieuw opwinding. Joossens duwde een vluchtschot van Demulder over de dwarsligger. Niet veel later ontsnapte Cappellen aan een achterstand. Bouwman leverde de bal in bij Lenaerts die meteen Sögütcü lanceerde. Die plaatste de bal echter centimeters naast. Met de rust in zicht kon ook Cappellen de neus eens aan het venster steken. Mathyssen lanceerde Willemsen die sneller op de bal was dan doelman Gijbels, maar te ver moest uitwijken om te kunnen besluiten. Aan de overzijde trapte Claes nog eens over.

Na een vrije trap van Bloemen mikte Vandermeeren al snel op Joossens. Een vrije trap van Demulder ging via de muur in hoekschop. Ook na de rust slaagden beide ploegen er niet echt in om de toeschouwers te verwarmen. Cappellen kwam halfweg de tweede periode dicht bij de openingstreffer. Bij een hoekschop van Deckers trapte Devriese echter op een verdediger en plaatste Volant de bal net naast. Cappellen hield de rangen goed gesloten en Hades kon dan ook enkel dreigen vanop afstand. Joossens duwde een schot van Bloemen in hoekschop. Aan de overzijde bediende Destoop Faria Da Silva. Die kon echter te weinig kracht in zijn schot steken om Gijbels te verschalken. Diep in de blessuretijd mikte Sögütcü de laatste kans nog over.

Hades: Gijbels; Vandermeeren, Corstjens, Gueroui, Celen; Wang, Bloemen; Claes, Lenaerts, Demulder; Sögütcü.
Cappellen: Joossens; Lemaire, Volant, Geuens, Deckers; Kil, Bouwman; Willemsen, Faria Da Silva, Devriese; Mathyssen.
Doelpunten: geen.
Geel: 22′ Devriese, 22′ Mathyssen, 25′ Sögütcü, 48′ Lemaire, 56′ Volant, 78′ Faria Da Silva, 83′ Kil.