Cappellen FC – FC Turnhout 1-0

Cappellen FC heeft haar laatste voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen met het kleinste verschil gewonnen. Zonder Van Kerckhoven, De Vriese, Faria Da Silva en Geuens opende geel-rood matig tegen Turnhout. Het tempo lag laag en kansen bleven lange tijd uit. Halfweg de eerste helft werd de heroptredende Baik duidelijk tegen de grond gewerkt, maar de ref vergat de bal op de stip te leggen. Op aangeven van Njengo kon de Zuid-Koreaan even later wel de 1-0 op het bord koppen. Het inspireerde Cappellen tot een goed kwartier. Al-Balahi vond Broeckx op zijn weg en even later stuurde Al-Balahi Baik de diepte in. De 2-0 leek een feit, maar Broeckx kon het leer tijdig keren. Na de rust zakte het tempo opnieuw. Cappellen hield controle en Joossens kreeg nauwelijks werk op te knappen. Aan de overzijde kregen Vallez en Al-Balahi kansen op 2-0, maar de ingevallen Pelic liet zich niet verschalken.

Cappellen FC: Joossens; Lemaire, Heyvaert, Volant, Joris; Bouwman (46′ Ristovic), Kil; Vallez, Njengo (74′ Van Riel), Al-Balahi; Baik (62′ Mitrovic).
Turnhout: Broeckx (46′ Pelic); Geenen, Wils, Peeters (30′ Van Dinther), Vanbroeckhoven; Hermans, Lukoki (62′ Miechielsen), Johnson; Efe (62′ Galimon), Jacobs, Geerts.