Wedstrijdinfo KVC Lille United – Cappellen FC

Wedstrijden tegen Lille; de weergoden zijn ze niet gunstig gezind. Eind december gooide Koning Winter roet in het eten; tien dagen geleden was de regen spelbreker. Dinsdagavond ondernemen Lille en Cappellen FC een nieuwe poging om hun onderlinge ontmoeting af te werken. Ondanks alles kan geel-rood na de partij van dinsdagavond gewoon op de tweede plaats staat.

Lille is de nieuwkomer die het beste rapport kan voorleggen. De Kempenaars kamperen momenteel op de zevende plaats en doen daarmee duidelijk beter dan bijvoorbeeld Lebbeke en Turnhout. Sinds enkele weken speelt Lille bovendien op een nagelnieuw voetbalcomplex. Cappellen zal nog maar de vijfde club zijn die er op bezoek mag gaan.

Geel-rood weet dat het geen eenvoudige avond zal worden in Lille. In de heenwedstrijd werd Cappellen door Lille overpowered in de tweede helft. Geel-rood zal dus ook haar efficiëntie weer moeten opkrikken en dat koppelen aan de juiste wedstrijdmentaliteit. Thomas Van Zantvoort keert terug uit schorsing, maar wordt op het strafbankje afgelost door Ruben Kesteleyn. Joren Geudens hervat bij de beloften.

De kern: Deckers, Da Silva, Van Kerckhoven, Nöstlinger, Verbist, Van Zantvoort, Joossens, El Madani, Diawara, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Tshimanga en Symons.
Geschorst: Kesteleyn (1/1).

Het verleden:
11/01/2023: RCFC – Lille 1-4

Geschiedenis