Wedstrijdinfo Cappellen FC – SK Pepingen-Halle

Cappellen FC staat aan de start van een drukke week met drie wedstrijden in nauwelijks acht dagen. Uiteraard is de klapper van woensdag tegen Union het hoogtepunt van die week; doch alle focus gaat momenteel nog naar de wedstrijd tegen Pepingen-Halle van zondag (aftrap 14.30 uur!). Tom Schipper mist een handvol spelers voor die partij, waaronder doelman Joossens die out is tot de winterstop.

Pepingen-Halle is momenteel wellicht de positieve verrassing van het seizoensbegin. De Vlaams-Brabanders staan momenteel op een gedeelde vijfde plaats in het klassement en tellen dertien punten. De voorbije twee wedstrijden werden beiden gewonnen: 0-2 op RC Mechelen en 3-2 tegen Turnhout. Pepingen-Halle startte dit seizoen een samenwerking met RWDM dat meteen enkele spelers afleverde voor het A-elftal.

De wedstrijd op Hades heeft bij Cappellen FC haar sporen nagelaten. Björn Joossens is met een knieblessure onbeschikbaar tot de winterstop. Ook Tshimanga viel uit in Kiewit. Daarnaast blijft Verbist buiten strijd en is Van Zantvoort hoogst onzeker. Laurens Symons komt na zijn schorsing weer bij de kern. De voorbije wedstrijden brachten met één op zes niet de gewenste puntenoogst op, maar geel-rood bleef wel haar niveau tussen de lijnen hoog houden en wil dat ondanks de afwezigen ook tegen Pepingen-Halle doortrekken.

De kern: Gasten, Deckers, Van Kerckhoven, Nöstlinger, Walen De Keyser, Van Zantvoort (?), Sagov, El Madani, Diawara, Kesteleyn, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Geudens en Symons.
Geblesseerd: Verbist, Joossens en Tshimanga.
Geschorst: Van Riel (2/2)

Het verleden:
11/08/2012: Pepingen – RCFC 1-0
01/12/2019: Pepingen-Halle – RCFC 0-1
12/09/2021: RCFC – Pepingen-Halle 3-0
27/02/2022: Pepingen-Halle – RCFC 2-1