Vooruitblik Young Reds – Cappellen FC

Voor het eerst dit seizoen gaat Cappellen FC op bezoek bij een U23-ploeg. Young Reds is het kleine broertje van landskampioen Antwerp dat haar thuiswedstrijden afwerkt op het Lisp. Geel-rood hoopt opnieuw te aansluiten met een overwinning.

Young Reds leverde tot op heden wisselende resultaten af. Nederlagen bij Visé en Dessel werden afgewisseld met zeges bij Heist en tegen Jong Gent. Uiteraard is het met die beloftenteams altijd wat afwachten wie je exact tegenover je krijgt.

Cappellen FC was na het gelijkspel bij RAAL ook vorig weekend dicht bij een punt in het duel met Heist. Echter bleef het opnieuw met lege handen achter. De troepen van Yves Van Borm hopen om de maand december met een zege te kunnen openen. Een maand december die met ook duels tegen Dessel en Olympic Charleroi wel eens belangrijk zou kunnen worden. Zondag kan geel-rood wel niet rekenen op haar kapitein. Stefan Verbist slikte vorig weekend immers zijn derde gele kaart van het seizoen.

De kern: Somers, De Kuyffer, Nöstlinger, Littel, Van Zantvoort, Njengo, D. De Schutter, Joossens, El Madani, Da Silva, Diawara, Kesteleyn, Kil, Lemoine, Ristovic, Demont, Lemaire, Tshimanga, Abaz, Geudens.
Geschorst: Verbist (1/1)

Het verleden:
eerste duel met Young Reds