Vooruitblik Cappellen FC – AA Gent U23

Veel tijd om te zitten kniezen na de nederlaag bij Knokke en het vertrek van Tom Schipper is er niet. Zondag komen de jonkies van AA Gent op bezoek in het Jos Van Wellenstadion: weer een aantrekkelijke, maar moeilijke affiche.

Jong Gent eindigde vorig seizoen op de 5de plaats in het klassement en werd alom geprezen voor hun aantrekkelijke voetbal. Links en rechts worden ze zelfs genoemd als titelkandidaat. Eén van de redenen daartoe is ongetwijfeld hun coach. Niemand minder dan Arnar Vidarsson is momenteel de hoofdtrainer van de Gentse beloften. De Ijslander was nog niet zo lang geleden bondscoach van zijn land.

Cappellen FC betaalde leergeld afgelopen woensdag, maar wil tegen de Buffalo’s graag de rug rechten. Veel wijzigingen aan de kern dienen niet verwacht te worden. Leo Njengo komt mogelijk bij de selectie. Van Kerckhoven, Da Silva, De Schutter, Antonio en Geudens blijven onbeschikbaar.

De kern: Somers, De Kuyffer, Nöstlinger, Verbist, Littel, Van Zantvoort, Njengo, Joossens, El Madani, Diawara, Kesteleyn, Kil, Ristovic, Demont, Lemaire, Tshimanga, Abaz, Nzila.
Gebleseeerd: Van Kerckhoven, Da Silva, De Schutter, Antonio, Geudens.

Het verleden:
eerste ontmoeting