Voorbeschouwing Cappellen FC – Vosselaar

Cappellen FC ontvangt zondag Vosselaar dat net onder geel-rood geklasseerd staat. Na de nederlaag van vorige week bij leider Hasselt, hoopt Cappellen opnieuw te winnen om de voeling met de subtop van het klassement niet te verliezen.

Vosselaar was vorig seizoen één van de positieve verrassingen door als nieuwkomer probleemloos mee te draaien in de subtop van het klassement. Dit jaar moet de bevestiging volgen. Met Steven Van De Vreede haalden ze alleszins een sterke spits in huis. Drie weken geleden leed Vosselaar een zware 0-5-nederlaag in eigen huis tegen Temse. De blauwwitten hopen dan ook nog eens aan te knopen met een zege.

Cappellen botste vorig weekend op een efficiënter Hasselt, maar moet de positieve zaken meenemen naar zondag. Bart De Roover kan mogelijk opnieuw rekenen op Floren en Mitrovic die vorig weekend moesten afhaken. Wesley Geuens geraakt in principe speelklaar nadat hij op Hasselt in de slotfase met een verzwikte enkel moest vervangen worden. Zo blijft enkel De Lil buiten strijd. De Roover zal zijn troepen op scherp trachten te zetten, want verwacht mag worden dat Vosselaar met het mes tussen de tanden aan de aftrap zal staan.

De Kern: Pirotte, Willemsen, Lenaerts, De Vriese, Volant, Floren (?), Destoop, Mathyssen, Cornelissen, Joossens, Geuens, Faria Da Silva, Kil, Deckers, Lemaire en Mitrovic (?).
Geblesseerd: De Lil.

Het verleden:
13/08/1972: RCFC – Vosselaar 3-2
18/09/2011: RCFC – Vosselaar 0-1
22/01/2012: Vosselaar – RCFC 3-0
29/10/2017: RCFC – Vosselaar 2-2
11/03/2018: Vosselaar – RCFC 0-1