Voorbeschouwing KVV Vosselaar – Cappellen FC

Na de stuntzege van vorig weekend tegen Hasselt kan Cappellen FC dit weekend een nieuwe stap richting definitieve zekerheid over het behoud zetten. Op het terrein van Vosselaar, de ploeg in vorm, wordt het wellicht een heel andere wedstrijd dan vorig weekend tegen de Limburgers. Benieuwd welk tactisch plan Bart De Roover nu uittekent.

De Kempenaars begonnen aardig aan het seizoen met slechts één nederlaag in de eerste zes wedstrijden. Daarna volgde echter een veel mindere periode. In veertien wedstrijden werd slechts twee keer gewonnen wat Vosselaar deed wegzakken naar de veertiende plaats in het klassement. Begin februari klom Vosselaar echter uit het dal. Met vijf opeenvolgende zeges werkte zich het op naar de middenmoot. Vosselaar telt net als Cappellen 34 punten, maar heeft nog één wedstrijd te goed.

Cappellen verzaakte dit seizoen al meermaals om de week na een knappe prestatie een vervolg te breien aan de positieve impuls. De troepen van Bart De Roover weten dus welke uitdaging ze tot een goed einde kunnen brengen. Voor Bouwman komt de wedstrijd nog net te vroeg. Verder is iedereen beschikbaar

De Kern: Pirotte, Willemsen, Lenaerts, De Vriese, Volant, Floren, Destoop, Mathyssen, Cornelissen, Joossens, Geuens, De Beukelaer, Faria Da Silva, Kil, Smet, Deckers, Lemaire en Mitrovic.

Het verleden:

13/08/1972: RCFC – Vosselaar 3-2
18/09/2011: RCFC – Vosselaar 0-1
22/01/2012: Vosselaar – RCFC 3-0
29/10/2017: RCFC – Vosselaar 2-2
11/03/2018: Vosselaar – RCFC 0-1
18/11/2018: RCFC – Vosselaar 0-2

Geschiedenis