Voorbeschouwing Cappellen FC – KVC Houtvenne

Voor het eerst in de geschiedenis speelt Cappellen FC dit weekend tegen Houtvenne. Voor zowel Cappellen als Houtvenne een belangrijke wedstrijd, want beiden staan in de rechterkolom. En ondanks de goede prestatie van vorige week leverde die helaas geen punten op.

Houtvenne speelde doorheen haar geschiedenis hoofdzakelijk in derde en vierde provinciale. Pas in 2002 stootten de Kempenaars door naar tweede provinciale om één jaar meteen door te stijgen naar eerste provinciale. Nog eens 13 jaar later kon Houtvenne de deur naar de Hogere Reeksen open beuken met in 2020 de verrassende promotie naar tweede afdeling als hoogtepunt. In hun eerste echte seizoen op dat niveau won Houtvenne voorlopig één keer (bij Pepingen-Halle) en speelde het gelijk tegen Berchem en Hades.

Cappellen FC speelde vorige week een meer dan verdienstelijke wedstrijd op Wijgmaal. Het bleef echter zonder punten achter en dus wordt het stilaan tijd voor die derde seizoenszege om niet helemaal in de onderste regionen van het klassement te verzeilen. Net als vorige week kan Yves Van Heurck op een volledige kern rekenen.

De kern: Deckers, Medelinskas, Volant, Van Kerckhoven, Van Riel, Verbist, Walen De Keyser, Van Zantvoort, Vollon, Akarom, Joossens, Geuens, Vallez, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire en Nöstlinger.

Het verleden:
eerste ontmoeting

Geschiedenis