Van Kerckhoven, Lemaire en Akarom blijven

De sportieve staf onder leiding van Koen Schockaert blijft verder werk maken van de uitbouw van de spelerskern voor het volgende seizoen. Nadat eerder al een overeenkomst bereikt werd met Björn Joossens en Raf Meukens kunnen we drie nieuwe namen melden. Ook Jonas Van Kerckhoven, Hatim Akarom en Nico Lemaire hebben hun lot aan de club verbonden voor het komende seizoen.

Nico Lemaire kwam in de zomer van 2017 naar het Jos Van Wellenstadion. Na elf seizoenen Antwerp keerde hij terug naar de club waar hij zijn eerste voetbalpassen had gezet. Inmiddels vergaarde Nico Lemaire 99 wedstrijden in het A-team van Cappellen FC.

Jonas Van Kerckhoven maakte in 2019 de overstap van Temse naar Cappellen. De linkerflank ontpopte zich al snel tot sterkhouder en is dit seizoen één van de vier spelers die nog geen minuut miste. Dat brengt hem inmiddels aan 47 officiële wedstrijden voor geel-rood.

Ook Hatim Akarom verlengt zijn verblijf dus bij Cappellen. Akarom is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig in geel-rood. De laatste weken groeide hij uit tto een vaste waarde op de rechterflank. Hij zit momenteel aan 18 wedstrijden.

Geschiedenis