Strahinja Ristovic, Wout Hoppenbrouwers en Nesta Vallez

De sportieve cel van RCFC beleeft drukke dagen. Nadat we gisteren al nieuws konden brengen over Nico Lemaire en Mats Heyvaert is er vandaag opnieuw contractnieuws. En ook in de komende dagen mag er verder nieuws verwacht worden.

Strahinja Ristovic (30/09/2000) bevestigde om ook volgend seizoen in het Jos Van Wellenstadion actief te blijven. De zoon van ex-doelman Predrag Ristovic kwam in 2018 over van Antwerp waar hij zijn volledige jeugd doorbracht. Na één seizoen bij de beloften, maakte Strahinja dit seizoen de overstap naar de A-kern. Voorlopig zit Risto aan één basisplaats en een handvol invalbeurten.

Wout Hoppenbrouwers (05/08/2000) maakt volgend seizoen de overstap naar de A-kern. De aanvoerder van onze beloften zette zijn eerste voetbalpasjes bij Achterbroek, maar kwam al in 2012 naar Cappellen FC.

Nesta Vallez (23/10/1997) is de tweede nieuwkomer bij Cappellen FC in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Vallez komt over van Berchem Sport waar hij als aanvallende middenvelder zijn strepen verdient. Vallez begon aan zijn voetbalcarrière bij RC Mechelen en kwam daarna uit voor tal van clubs: Lierse, KV Mechelen, Westerlo, OHL, Willem II en opnieuw Westerlo alvorens hij in 2018 bij Berchem belandde.

Geschiedenis