Robbe Kil, Robbe Demont en Owen Gasten doen er een jaar bij

De sportieve omkadering van Cappellen FC blijft werk uitmaken van de spelerskern voor het nieuwe seizoen 2022-2023. Met Robbe Kil, Owen Gasten en Robbe Demont kunnen nog drie namen toegevoegd worden aan die kern.

Uiteraard is Robbe Kil de bekendste naam uit het rijtje. Kil, inmiddels 27, kwam in de zomer van 2014 over van Antwerp en zal in de zomer dus aan zijn negende seizoen in het Jos Van Wellenstadion! Met 220 wedstrijden en 58 doelpunten op de teller is Kil meer dan een gevestigde waarde.

Ook de 20-jarige Robbe Demont heeft een verleden bij Antwerp, maar was tussen 2011 en 2013 al jeugdspeler bij onze club. Na 5 seizoenen Antwerp keerde Demont in 2018 terug naar geel-rood. Dit jaar is hij de vaste doublure van Joossens; al is het nog wachten op een eerste ‘cap’.

Net als Demont kwam ook derde doelman Owen Gasten in de zomer van 2018 over van Antwerp nadat hij eerder bij Berendrecht aan de slag was. Ook de 17-jarige Gasten blijft volgend jaar één van de doelmannen in onze A-kern.

Eerder werd er ook een akkoord bereikt met Björn Joossens, Hatim Akarom, Rak Meukens, Jonas Van Kerckhoven en Nico Lemaire.