Maxim Deckers en Dante Walen De Keyser keren terug naar RCFC

Het moet ongetwijfeld goed toeven zijn in het Jos Van Wellenstadion, want niet voor het eerst mag Cappellen FC enkele spelers opnieuw verwelkomen nadat zij eerder andere oorden hadden opgezocht. Zo trekken Maxim Deckers en Dante Walen De Keyser volgend seizoen opnieuw de geel-rode kleuren aan. Alleen al in de kern van het seizoen 2020-2021 vinden we met Geuens, Joossens en Bouwman drie spelers terug die hen dat voordeden.

Maxim Deckers maakte tussen 2015 en 2019 al de dienst uit bij Cappellen. In de daaropvolgende seizoenen, beide geteisterd door Corona, speelde Deckers voor Zwarte Leeuw. Met zijn 27 jaar moet Deckers voor ervaring zorgen op de linkerflank. Op zijn conto tot op heden voor RCFC: 115 wedstrijden en 6 doelpunten. Voor hij bij Cappellen belandde, speelde Deckers onder meer bij Kalmthout, Willem II en RKC.

Na één (kort) seizoen bij KSK Heist (eerste nationale) keert ook Dante Walen De Keyser terug naar het Jos Van Wellenstadion. Walen De Keyser kwam in 2019 over van Rupel Boom nadat hij eerder bij Beerschot, Gent en Oosterzonen het mooie weer maakte. In het seizoen 2019-2020 maakte Walen De Keyser in 28 wedstrijden 13 doelpunten voor Cappellen FC. Zijn ambitie: dat aantal doelpunten te overtreffen onder de nieuwe coach.

Het hoeft weinig uitleg: zowel Deckers al Walen De Keyser kijken uit naar hun terugkeer naar de vertrouwde, piekfijne grasmat van het Jos Van Wellenstadion.