Cham komt, Mitrovic blijft

Kabba Modou Cham is de zesde nieuwkomer in de selectie voor het seizoen 2020-2021. De 27-jarige Cham is geen onbekende, want was in het seizoen 2017-2018 al actief in het Jos Van Wellenstadion. Toen kwam hij aan het eind van de zomermercato aan in Kapellen. Hij speelde uiteindelijk 14 wedstrijden waarin hij twee doelpunten scoorde.

Daarnaast kwam Strahinja Mitrovic tot een overeenkomst over een verlengd verblijf. Mitrovic is al sinds 2010 aangesloten bij Cappellen. Strahinja speelde de voorbije jaren 21 wedstrijden voor geel-rood.

Inmiddels geraakte bekend dat Seppe Kil zijn oud-coach Bart De Roover volgt naar Lyra-Lierse. Danté Walen De Keyser komt volgend seizoen uit voor Heist. Rick Mulder trekt dan weer naar het Nederlandse TEC, een ploeg die uitkomt die in de hoogste Nederlandse amateurreeks.

De voorlopige kern voor het nieuwe seizoen:

Doelmannen: Bjorn Joossens, Kevin Truyts, Robbe Demont.
Verdedigers: Nico Lemaire, Wesley Geuens, Mats Heyvaert, Mats Joris, Strahinja Ristovic, Wout Hoppenbrouwers, Immanuel Maari.
Middenvelders: Robbe Kil, Jonas Van Kerckhoven, Nesta Vallez, Lars Van Riel, Strahinja Mitrovic.
Aanvallers: Tiago Faria Da Silva, Lucas De Wilde, Sonny Baik, Kabba-Modou Cham.

Verlaten de club: Yorne Pirotte (Brasschaat), Dries Willemsen (Sint-Lenaarts), Tom Floren (Kalmthout), Andreas Destoop (Ternesse), Rick Mulder (TEC), Danté Walen De Keyser (Heist), Seppe Kil (Lyra-Lierse), Yaro Verhaegen (Tisselt).