Bart De Roover blijft Cappellen FC trouw

Eerder deze week werd Bart De Roover door profclub Beerschot-Wilrijk gepolst voor een functie in de technische staf. De Roover deelde dit meteen mee aan Sportief manager Koen Schockaert en voorzitter Carlo Van Acker. Maandag, op de afsluiter van het voorbije seizoen, informeerde hij in alle openheid ook de spelersgroep. Na enkele dagen rijp beraad besloot De Roover dat zijn werk voor het project dat Cappellen vorig jaar opstartte nog niet afgerond is en dat hij dus ook volgend seizoen gewoon aan de slag blijft in het Jos Van Wellenstadion. De club is uiteraard verheugd dit te vernemen. Wij geven tevens een stand van zaken betreffende de spelersgroep voor het komende seizoen.

Naast Bart De Roover blijven ook assistent-trainer Kris Lenaerts en keeperstrainer Kurt Verhaeghen op post.

Blijven: Doelmannen Joossens en Pirotte; Verdedigers Lenaerts, Volant, De Lil, Geuens, Lemaire, De Vogelaere; Middenvelders Willemsen, Floren, Engelen, Meyers, Kil, Deckers, Wouters; Aanvallers Destoop, Mathyssen.

Nieuw: Bart Cornelissen (Hoogstraten), Sebbe De Beuckelaer (beloften), Strahinja Mitrovic (beloften), Jordi Smet (beloften), Yaro Verhaegen (beloften Berchem)

Vertrekkers: Vandenbossche (?), Carchiolo (Zandvliet), Cham (?), Huygen (Putte SK), Adriaenssens (Kalmthout), Tshibuabua (?), Claessens (Zwarte Leeuw), Meuwis (Putte SK), Olongo Ekila (Turnhout), Verschueren (Zandvliet).