Cappellen FC – Achterbroek VV 4-0

Na ruim acht maanden kon het eerste elftal van Cappellen FC zaterdag nog eens in actie komen. Geel-rood moeste nog een pak spelers, maar nam moeiteloos de maat van derde provincialer Achterbroek. Na negentig minuten stond het 4-0.

Met Deckers, Van Zantvoort, Vollon en Akarom verschenen er slechts vier nieuwkomers tussen de lijst. De andere nieuwkomers Medelinskas, Meukers, Verbist en Walen De Keyser ontbraken nog. Ook Geuens, De Vriese, Joossens en Van Kerckhoven ontbraken nog. Cappellen FC had doorlopend veldoverwicht, maar het vizier van Vallez stond aanvankelijk niet goed afgericht. Pas na een kwartier kon geel-rood de scoren openen. Van Zantvoort stuitte eerst nog op Rombouts, maar ditmaal scoorde Vallez wel in de rebound. De bezoekers stonden organisatorisch goed en konden de schade tot aan de rust beperken tot dat ene doelpunt. Na de versnaperingen liep de score wel verder op. Vallez plaatste de bal knap in de verste hoek. Cockx had even later een prima redding in huis op een knal van Vollon. Halfweg de tweede periode scoorde Vollon twee keer. Eerst vanuit de draai, daarna na een knappe actie.

Cappellen FC: Demont, Deckers, Volant, Al-Balahi, Van Zantvoort, Vollon, Vallez, Kil, Ristovic, Lemaire, Gasten, Van Riel, De Wilde.

Geschiedenis