Seizoensbegin 2018-2019

Beste Vrienden van RCFC, sportieve verantwoordelijken, medische staf, spelers, medewerkers, vrijwilligers, ouders, supporters, sponsors,…

Op alle terreinen is er al zeer veel activiteit. Dit weekend gaat de competitie voor al onze ploegen van start. In het tussenseizoen stond onze club niet stil. Iedereen heeft dit kunnen ervaren, op alle niveaus:

Behoud van onze spelerskern en IP voetbal voor de jeugd, opstart van een G-team, een nieuwe geïntegreerde website, noodzakelijke werken aan het stadion, opfrissing horeca, familiedag, oefenwedstrijden bij de vleet, partnership met Juventus, volledig eigen beheer van de kantines, nieuwe sponsors en believers, en ga zo maar door…

We staan nu éénmaal voor het seizoen van de bevestiging en de vooruitgang. Met allemaal, niemand uitgezonderd.

Elke dag ervaar ik passie en inzet van onze crew, alle leden en het bestuur. Supporters mogen hopen op een spannend en rijkgevuld seizoen. Kortom, de toekomst ligt voor het grijpen.

En zo wilde Jos en familie het, verder, beter en mooier. En dat moet onze leidraad zijn. Ik wil hierin uw stuurman zijn; in voor en tegenspoed. Genoeg geleuterd, de overwinning is aan ons. En zo zal het zijn.

Met fijne sportieve groeten,

Uw voorzitter

Carlo Van Acker