Restaurantdag 27 november

Op zaterdag 27 november organiseert R. Cappellen FC een restaurantdag in de grote kantine. U kan er komen genieten van een driegangenmaaltijd voor de prijs van 30 euro. Voor kinderen is er een apart menu beschikbaar voor de prijs van 18 euro. Zowel ’s middags (vanaf 12 uur) als ’s avonds (vanaf 17 uur) aanschuiven voor een menu naar keuze.

Voor volwassenen kan u kiezen tussen steak, kip of een vispannetje. Kinderen kunnen kiezen tussen curryworst en kip. Naast het hoofdmenu wordt telkens soep en dessert voorzien.

U kan inschrijven via dit bestelformulier (ook te vinden via de QR-code op de affiche):

https://inschrijven-online.be/form/r-cappellen-fc/inschrijfformulier-restaurantdag-r-cappellen-fc-zaterdag-27-11-2021-0ac87

Hoe gaat dit in zijn werk? 

– U vult uw algemene gegevens in (naam, mailadres en telefoonnummer).

– U kiest 1 shift (middagshift of avondshift) om u en uw gezelschap voor in te schrijven. U duidt hierbij aan voor hoeveel personen u gaat inschrijven. Zo kan ons systeem het aantal beschikbare plaatsen bijhouden en aangeven.

– U vult het gewenste aantal per menu in.

– U gaat akkoord met de privacyverklaring en klikt op ‘verzenden’.

– U zal doorgestuurd worden naar de betaalmogelijkheden (Bancontact of iDeal) en zal onmiddellijk kunnen betalen. Eens betaald, is uw inschrijving definitief.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 19/11/2021. Daarna wordt dit inschrijfformulier afgesloten.

Opgelet! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per shift. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Wij hopen jullie alvast massaal te mogen verwelkomen!

Hongerige groeten,

Eveline Claes – Event 43