Lu, Côte d’Or en Milka-verkoop

Na het succes van de voorbije jaren organiseert R. Cappellen FC opnieuw een chocolade en koekjesverkoop waarbij u de keuze heeft tussen verschillende pakketten.

Dankzij chocoladefabrikant Côte d’Or kunnen wij U een exclusief ‘Côte d’Or pakket voor Football Clubs’ aanbieden bestaande uit 5 heerlijke chocoladeproducten verpakt in een luxe draagtas. Met Uw aankoop steunt U ook meteen het ‘The World at Our Feet-programma’ om de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in België te ondersteunen. Côte d’Or schenkt nl. € 0,10 per verkochte zak aan deze organisatie.

Daarnaast bieden wij U ook een Lu-koekjespakket aan bestaande uit maar liefst 9 klassiekers voor jong en oud, tevens aangeboden in een luxe draagtas.

Vernieuwd dit jaar is het Milka-pakket bestaande uit 11 heerlijke koekjes- en chocoladeproducten vervaardigd uit de beste Alpenmelkchocolade. Ook dit pakket wordt aangeboden in een bijpassende draagtas.

Bestellen kan door de bestelbon in bijlage in te vullen en in te sturen voor 28 september naar claes_eveline@hotmail.com

Het bestelde lekkers kan door U afgehaald worden op volgende afhaalmomenten:
– woensdag 2/11: 16u – 19u
– donderdag 3/11: 19u00 – 20u30
– vrijdag 4/11: op afspraak