Info paasactie

Beste spelers, ouders, technische staf en sympathisanten,

In een vorig bericht meldden wij jullie dat we op zoek waren naar een oplossing om de bestellingen van onze Paasactie toch nog voor Pasen tot bij jullie te laten komen. Wij namen hiervoor contact op met de burgemeester van de gemeente Kapellen die op zijn beurt ook raad vroeg aan de korpschef van de lokale politie. Hun antwoord was duidelijk: de bedeling van de bestelde artikelen moet on hold gezet worden zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn.

Wij begrijpen deze beslissing uiteraard volledig en zullen ons hier dan ook aan houden. Wat natuurlijk niet weg neemt dat we het jammer vinden dat onze succesvolle Paasactie zo moet eindigen. Troost is het feit dat dit totaal onvoorziene omstandigheden zijn die niemand had kunnen voorkomen.

We hopen dan ook op jullie begrip hiervoor en appreciëren het geduld dat jullie zullen opbrengen in afwachting van een nieuwe datum van bedeling. Zo gauw de huidige Corona-maatregelen worden afgeschaft, nemen wij zo snel mogelijk contact op met jullie om een nieuwe afhaaldatum aan te kondigen. Gelukkig smaakt chocolade altijd.

Tot slot willen wij iedereen die onze actie gesteund heeft nog eens van harte bedanken! De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de werking van onze volledige club. Daarom: een dikke merci!!!

Blijf goed zorgen voor jezelf en elkaar, dat jullie gezond mogen blijven en we elkaar binnenkort weer mogen ontmoeten.

Groet,

de organisatoren van de Paasactie