Covid19 – Circulatieplannen

 

Hieronder worden de circulatieplannen beschreven die van toepassing zijn binnen het Jos Van Wellenstadion

  • Er wordt een circulatieplan opgesteld voor zowel (jeugd)spelers als supporters (zie documenten ‘spelersstromen’ en ‘supportersstromen’ onderaan; klik om te vergroten). Dit moet ervoor zorgen dat de social distancing eenvoudiger gehanteerd kan worden. Deze affiches zullen duidelijk zichtbaar zijn in het stadion.
  • Zoals aangegeven in deze documenten wordt éénrichtingsverkeer opgesteld waar nodig (van, in en naar kantines, sportvelden, kleedkamers, in- en uitgang, …) . Dit wordt aangeduid door middel van pijlen, nadarhekken, linten, … én ondersteunende borden en pictogrammen
  • De club wordt voorzien van pictogrammen, schema’s en alles wat nodig is om de opgestelde regels uit dit circulatieplan duidelijk te maken aan alle betrokkenen binnen de accommodatie; (jeugd)spelers, medewerkers, supporters, ….
  • De ploegen begeven zich ploeg per ploeg (en niet door elkaar) naar het veld of naar de kleedkamers. Hier wordt gerekend op het gezond verstand van de begeleiders van zowel thuisploegen als bezoekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In en om het stadion zullen verschillende affiches de regels ondersteunen. Elke bezoeker aan het Jos Van Wellenstadion is geacht om deze regels na te leven. Zoniet zal hem/haar de toegang tot het stadion ontzegd worden. Alle richtlijnen kunnen dagelijks aangepast worden en steeds geldt de meest recente versie zoals gepubliceerd op deze website.