Zwarte Leeuw – Cappellen FC 2-2

In haar derde oefenwedstrijd geraakte Cappellen FC niet voorbij Zwarte Leeuw. In Rijkevorsel werd het 2-2.

In een aangename eerste helft creëerde Cappellen het meeste gevaar, maar het was de thuisploeg die met een voorsprong de rust inging. De Wilde devieerde een hoekschop van Faria Da Silva in het zijnet en Van Kerckhoven schoot over na een modeluitbraak met Walen De Keyser als aflossingspunt.  Op aangeven van Robbe Kil lukte Faria Da Silva de openingstreffer. Kort voor de rust leidde te weinig doortastend verdedigen tot twee doelpunten van Noeyens.  Tussendoor hield de thuisdoelman Walen De Keyser nog van succes.
Door de vele wissels zakte de spektakelwaarde na de rust. Op aangeven van broer Seppe schoot Robbe Kil de gelijkmaker binnen.

Cappellen eerste helft: Pirotte,  Willemsen, Geuens, J. De Wilde, De Vriese, R. Kil, Floren, Mulder, Van Kerckhoven,  Faria da Silva, Walen De Keyser.
Cappellen tweede helft: Pirotte, Lemaire, Volant, Ristovic, J. De Wilde, Smet, R. Kil, Floren, S. Kil, Faria Da Silva (60’ L. De Wilde), Destoop.
Doelpunten: 21’ Faria Da Silva 0-1, 41’ Noeyens 1-1, 45’ Noeyens 2-1, 75’ R. Kil 2-2.