Cappellen FC – Zelzate 2-2

Cappellen FC oefende woensdagavond tegen het Oost-Vlaamse Zelzate dat net als geel-rood in de tweede afdeling uitkomt. Cappellen FC trad aan zonder Joossens en Van Zantvoort die rust kregen. Verbist, Vallez, en Nöstlinger werkten verder aan hun herstel. Cappellen opende goed en zette de bezoekers vast op hun eigen helft. Na bezoekend balverlies profiteerde Meukens om de score te openen. Gaandeweg herstelde Zelzate het evenwicht en kort na het half uur keerde de wedstrijd om. Van Gysel kopte eerst nog op de paal, maar trof even later wel raak. Niet veel later liep Notteboom een voorzet vanop links binnen. Na de rust kregen we opnieuw een scherper Cappellen te zien. Volant kopte net voor het uur een vrije trap van Deckers binnen: 2-2. Beide ploegen kwamen nog één keer dicht bij een winnende treffer. De Witte vond Demont op zijn weg en aan de overzijde stuitte Vollon op Van Rie.