Cappellen FC – Players4Contract 3-1

Cappellen FC won zonder veel problemen van de Players4Contract die nochtans aardig wat bekende namen bijhadden. Twee snelle doelpunten van Dirk Mathyssen zorgden echter al snel voor een dubbele voorsprong. Na de rust kwamen de bezoekers via Nfor weer in de wedstrijd, maar Destoop legde in de toegevoegde tijd de eindcijfers vast.

Cappellen deed het zonder de zieke Joossens en de herstellende De Vogelaere. Bij de Players4Contract liepen met Dorge Kouemaha, Ernest Nfor, Yara Soumahoro en Evariste Ngolok toch enkele bekende namen tussen de lijnen. Dat nam echter niet weg dat Cappellen al snel op voorsprong klom. Da Silva bereikte Mathyssen: 1-0. Nog voor het kwartier kopte Mathyssen een hoekschop van Da Silva tegen de touwen: 2-0. Cappellen domineerde de eerste periode. Cornelissen trapte op de doelman; Deckers komte naast en Da Silva trapte in het zijnet. Aan de overzijde werd Pirotte enkel vanop afstand bedreigd.

Met negen nieuwe namen kregen we na de rust een heel ander Cappellen te zien. De bezoekers kwamen beter in de partij en Kouemaha trapte op de paal. Aan de overzijde stond het vizier van Engelen en Destoop niet goed afgesteld. Halfweg de tweede helft trapte Nfor de aansluitingsteffer binnen. Cappellen controleerde nadien de partij en in het slot diepte Andreas Destoop de voorsprong opnieuw uit: 3-1.

Cappellen eerste helft: Pirotte; Lemaire, Lenaerts, Geuens, Mitrovic; Kil, Deckers; De Vriese, Cornelissen, Da Silva; Mathyssen.
Cappellen tweede helft: Pirotte, Volant, De Beuckelaer, Geuens, De Lil; Floren, Engelen; Wouters, Smet, Willemsen; Destoop.
Players4Contract: Madiela, Vinck, Malela, Iboma, Agbo, Nuyts, Labiad, Ngolok, Soumahoro, Nfor, Kouemaha. Vielen in: Kipeya, Hakimi en Belhafat.
Doelpunten: 2′ Mathyssen 1-0, 12′ Mathyssen 2-0, 70′ Nfor 2-1, 90′ Destoop 3-1.