Wedstrijdinfo VK Linden – Cappellen FC

Cappellen FC trekt in de vierde bekerronde opnieuw naar het Brabantse Linden. Net als vorig seizoen komt geel-rood dus uit tegen de eerste provincialer, al wordt de wedstrijd ditmaal wel op het terrein van Linden zelf gespeeld. Cappellen FC is dus op papier favoriet om zich te kwalificeren voor ronde vijf met een thuiswedstrijd tegen Lille of Heist. Maar in de beker kan uiteraard alles.

Dat heeft Linden overigens al meermaals bewezen. Zij schakelden immers al driemaal een club uit in de derde afdeling uitkomt. In ronde werd Eppegem met 5-1 ingeblikt. In de tweede ronde delfde La Calamine het onderspit na strafschoppen. En vorig weekend zette Linden een 1-0-achterstand bij Melsele nog om in een 1-3-zege. Vorig seizoen stond Linden overigens zelf dicht bij een promotie naar de derde afdeling, maar het faalde in de interprovinciale eindronde.

Wil Cappellen FC zich zonder teveel problemen kwalificeren voor de vijfde ronde krikt het best haar efficiëntie op. In de voorbije wedstrijden lagen de pijnpunten immers vooral in de zone van de waarheid. Tom Schipper voert twee wissels door in zijn selectie. Nando Nöstlinger ontbreekt wegens hinder aan de enkel. Ook De Schutter zal zondag niet op het wedstrijdblad staan. Beslan Sagov en Redan El Medani komen wel bij de kern. Tshimanga blijft onbeschikbaar.

De kern: Deckers, Symons, Van Kerckhoven, Van Riel, Verbist, Walen De Keyser, Van Zantvoort, Sagov, Joossens, El Madani, Kesteleyn, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Antunes Da Silva en Geudens.

Het verleden:
08/08/2021: Linden – RCFC 0-2