Wedstrijdinfo Cappellen FC – KVC Lille

Cappellen FC ontvangt woensdagavond promovendus Lille. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk zo’n drie weken geleden op het programma, maar werd toen omwille van de strenge vorst uitgesteld. Cappellen FC won afgelopen zondag bij Beerschot en hoopt tegen Lille haar plek in de hoogste regionen van het klassement te bestendigen.

Zoals eerder aangegeven is Lille één van de nieuwkomers in de reeks. Na een moeizame start wist Lille rustig op te klimmen naar de veilige middenmoot van het klassement. In de laatste negen wedstrijden verloor Lille enkel tegen Hades en Belisia: de nummers één en twee van het klassement. Afgelopen zaterdag verloor Lille dus met 1-2 tegen Hades; al konden de ervaren Antwerpenaars zeker aanspraak maken op een punt.

Cappellen FC hield zondag nog eens de nul; meteen goed voor een vijfde wedstrijd op rij zonder nederlaag. De zege bij Beerschot eiste wel een slachtoffer, want Joren Geudens viel al vroeg in de wedstrijd uit met een spierblessure. De kans is dan ook reëel dat hij niet fit geraakt voor de wedstrijd van woensdagavond. Fitheid is trouwens een sleutelwoord in deze drukke week. Het zal dan ook afwachten zijn welke spelers fit genoeg bevonden worden voor de strijd.

De kern: Deckers, Van Kerckhoven, Nöstlinger, Verbist, Van Zantvoort, Joossens, El Madani, Kesteleyn, Kil, Meukens, Ristovic, Demont, Lemaire, Tshimanga, Symons en Geudens (?).

Het verleden:
eerste ontmoeting