Routebeschrijving

Via de autostrade: Op de Antwerpse ring volgt u eerst de richting “Breda” en vervolgens “Bergen op Zoom”. Neem dan de uitrit “Hoevenen-Kapellen”. Volg deze baan (Leugenberg – Antwerpsesteenweg) tot in Hoevenen en ga dan naar rechts richting Kapellen (Molenstraat). Bij het binnenrijden van Kapellen heeft u aan uw linkse zijde een Renault-garage. Hierna neemt u de tweede straat links (na ongeveer 800 meter): de René De Pauwstraat waarin het stadion gelegen is.
Opgelet: bij risico-wedstrijden ligt de bezoekersingang in de Biartlei. U moet dan bij het binnenrijden van Kapellen links afslaan aan de Renault-garage. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts. U bent nu in de Streepstraat. U neemt opnieuw de eerste straat rechts en bevindt zich nu in de Biartlei. Hier is voldoende plaats voor autobussen.

Vanuit Kapellen-centrum/station: Neem de Hoevensebaan (tussen fotozaak Dali en het oude gemeentehuis) richting Hoevenen/Stabroek. Hierin neemt u de vierde straat rechts: René De Pauwstraat. In deze straat bevindt zich het stadion.

Parkeergelegenheid: In de nabijheid van het stadion vindt u de volgende gratis parkings:
1. Parking Watertoren (180 plaatsen)
2. Parking Spoor (120 plaatsen)
3. Parking Marktplein (200 plaatsen)
4. Parking ’t Bruggeske (100 plaatsen) – momenteel afgesloten
5. Parking Kerk (60 plaatsen)