Woordje van Roel aan supporters

Na zijn afscheid hield Roel er tevens aan om zijn supporters te bedanken:

Beste voetballiefhebber,

Met spijt in het hart heb ik besloten een punt te zetten achter mijn voetbalcarrière. Wegens aanhoudende knieproblemen heb ik deze beslissing weloverwogen genomen.

Van deze gelegenheid wil ik gebruik maken om iedereen te bedanken met wie ik ooit heb samengewerkt; spelers, trainers, sportieve cel, medische staf en supporters. Speciale dank gaat uit naar de clubs die mij de mogelijkheid gegeven hebben in hun shirt te mogen spelen:

  • Looi Sport (Thes Sport): de ploeg waar het allemaal begon. De ploeg waar ik de essentie van het voetbal geleerd heb; plezier maken.
  • Verbroedering Geel: de ploeg waar ik de jeugdreeksen heb doorlopen en ik als 17-jarige mijn debuut gemaakt heb in tweede klasse.
  • Lyra: de ploeg waar ik het échte voetbalplezier terug heb mogen beleven.
  • Racing Mechelen: een club met veel karakter en de meest fanatieke supporters. Ook het seizoen met de waanzinnige bekercampagne; kwartfinale beker van België als 3e
  • Sint-Niklaas: de club waar ik de eerste promotie mocht vieren.
  • Hoogstraten: de club waar ik de eerste titel mocht vieren.
  • Cappellen: een zeer warme en familiale club, de club waarin iedereen mij altijd met heel veel respect heeft behandeld, ploeg naar mijn hart. Hoogtepunt was ongetwijfeld het kampioensjaar, het mooiste seizoen uit mijn carrière!

Daarnaast wil ik volgende mensen vermelden, de mensen die mij de mogelijkheid gegeven hebben om dit te doen; de mensen die mij het nauwst aan het hart liggen:

Mijn zussen: zij die altijd mee moesten praten als het weer over voetbal ging.

Mijn vader en moeder: de personen die mij opgevoed hebben en die mijn karakter mee hebben gevormd. De personen die mij altijd gesteund hebben en die bijna nooit een match gemist hebben.

Mijn vriendin: de persoon die dag in dag uit met mij samen leeft, de persoon die zich altijd opgeofferd heeft en die constant heeft moeten leven met mijn ups en downs.

En tot slot mijn 2 dochters, mijn alles. De personen die laten zien wat het allerbelangrijkste is in het leven.

Bedankt voor alles!

Roel