Wedstrijd Lyra-Lierse uitgesteld

De wedstrijd tussen R. Cappellen FC en Lyra-Lierse gaat dit weekend niet door. De ploeg van trainer Bart De Roover kampt met een Corona-uitbraak in hun kern waardoor verschillende spelers positief getest hebben. Anderen zitten in quarantaine.

Overeenkomstig het Corona-protocol van Voetbal Vlaanderen heeft Lyra-Lierse de nodige attesten aangeleverd aan het Competitions Department dat tot het uitstel van de wedstrijd is overgegaan.

Onze club vindt het uiteraard jammer dat deze wedstrijd wordt uitgesteld. Het was immers duidelijk dat deze wedstrijd leefde gezien het groot aantal inschrijvingen voor het socio-diner. Uiteraard verkeerde de ploeg van Tom Schipper na de recente 12 op 12 eveneens in de winning mood. Maar we willen de Lierenaars enkel in de meest optimale omstandigheden bekampen waardoor we niets anders dan begrip kunnen tonen.

Beide clubs kwamen inmiddels overeen om deze wedstrijd in te halen op zondag 9 januari 2022. Deze datum moet nog worden gevalideerd door Voetbal Vlaanderen.

Ook het socio-diner van zaterdagavond gaat bijgevolg niet door.