Oefenwedstrijd Lokeren-Temse in eigen huis

De oefenwedstrijd van aanstaande woensdag tegen Lokeren-Temse wordt omwille van een bacterie in de grasmat van het Daknamstadion alsnog in het eigen Jos Van Wellenstadion afgewerkt. De wedstrijd wordt om 20 uur afgetrapt.

Omwille van de huidige Corona-maatregelen zijn maximaal 400 toeschouwers toegelaten in het stadion. Na overleg met de tegenstander, politiediensten en lokale overheid werden 200 tickets aan Lokeren-Temse bezorgd. Supporters van de Oost-Vlamingen dienen hun ticket dan ook via hun eigen club te bekomen en zij zijn verplicht het stadion via de ingang in de Biartlei te betreden.

Voor de supporters van Cappellen FC wordt geen voorverkoop georganiseerd. Wij vragen iedereen tijdig naar het stadion te komen om zo wachtrijen te vermijden.

Daarnaast gelden de moderne regels binnen het voetbal. Zo is een mondmasker verplicht binnen het stadion. Tevens dient iedereen die het stadion binnenkomt zich te registreren zodat contact tracing mogelijk is. Dat kan u overigens wel al op voorhand doen via deze webpagina. Wij vragen iedereen ook om de richtlijnen van medewerkers te volgen om de veiligheid van iedereen te garanderen. Lees alle Corona-regels hier na.