Côte d’Or, Milka en Lu-verkoop

Dit najaar organiseert het Event43-team van Cappellen FC opnieuw een chocolade- en koekjesverkoop! Samen slaan we alweer de handen in elkaar ten voordele van de club en onze spelers.

Dankzij chocoladefabrikant Côte d’Or kunnen wij U een exclusief ‘Côte d’Or pakket voor Football Clubs’ aanbieden bestaande uit 5 heerlijke chocoladeproducten verpakt in een luxe draagtas.
Met Uw aankoop steunt U ook meteen het ‘The World at Our Feet-programma’ om de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in België te ondersteunen. Côte d’Or schenkt nl. € 0,10 per verkochte zak aan deze organisatie.

Daarnaast bieden wij U ook een Lu-koekjespakket aan bestaande uit maar liefst 9 klassiekers voor jong en oud, tevens aangeboden in een luxe draagtas.

Nieuw dit jaar is het Milka-pakket bestaande uit 12 heerlijke koekjes- en chocoladeproducten vervaardigd uit de beste Alpenmelkchocolade. Ook dit pakket wordt aangeboden in een bijpassende draagtas.

Hoe kan u bestellen?

Op deze bestelbon kan u uw bestelling noteren.
Deze bestelbon geef je samen met het correcte bedrag af aan je ploegafgevaardigde. Indien je geen speler bent, kan je rechtstreeks de bon mailen naar claes_eveline@hotmail.com

De bestelbonnen dienen ten laatste op donderdag 28 oktober 2021 binnen te zijn!
Het bestelde lekkers kan door U afgehaald worden op volgende afhaalmomenten:
– woensdag 17/11: 16u – 19u
-donderdag 18/11: 17u30 – 20u30
– vrijdag 19/11: op afspraak

De verkoper met het grootste bedrag op zijn/haar bestelbon, wint een leuke prijs!
Wij hopen op een mooie en vooral lekkere verkoop!

De verantwoordelijken van de Côte d’Or, Milka en Lu-verkoop – Event 43

Eveline Claes en Lutgarde Van Esbeen