Contractnieuws: Nog vijf extra blijvers

Vrijdag 9 maart 2018

T1 Bart De Roover en Sportief Manager Koen Schockaert blijven werk maken van de uitbouw voor het team van volgend seizoen. Zo kunnen opnieuw vijf namen worden toegevoegd aan het rijtje van blijvers. Maxim Deckers, Vincent De Lil, Roy Wouters, Bjorn Joossens en Yorne Pirotte zullen ook volgend seizoen de geel-rode kleuren van Cappellen FC verdedigen. Daarnaast worden jeugdspelers Jordi Smet, Stranhija Mitrovic en Sebbe De Beuckelaer volgend seizoen toegevoegd aan de A-kern.

Maxim Deckers sloot in 2015 als vrije speler aan bij Cappellen FC en is momenteel dus aan zijn derde seizoen bezig bij Cappellen FC.
Roy Wouters begon zijn voetbalcarrière bij de buren van Putte SK, maar kwam al in 2004 naar RCFC. Hij maakte in november 2015 zijn debuut in het eerste elftal en scoorde onlangs zijn eerste doelpunt tegen City Pirates
Vincent De Lil zette zijn eerste voetbalpassen bij Cappellen, maar trok al tweemaal naar Antwerp. In zijn derde passage in het Jos Van Wellenstadion verzamelde De Lil dit seizoen al 12 caps.
Ook Björn Joossens passeerde al eerder in Kapellen. Nu vervangt hij met verve Sten Vandenbossche en ziet zijn prestaties beloond met een contractverlenging.
Yorne Pirotte is met zijn 17 jaar momenteel de youngster van de A-kern. Nadat hij eerder bij Berendrecht en Antwerp aan de slag was, kwam hij in 2014 naar Cappellen. Tegen Hades maakt Pirotte zijn debuut in het eerste elftal.

Stranhinja Mitrovic (05/06/2000) is de zoon van ex-Cappellenspeler Dejan Mitrovic. Hij speelt al sinds 2010 bij RCFC.
Sebbe De Beukelaer (06/04/1999) speelde in de jeugd bij zowel Horendonk, Antwerp, Beerschot als Waasland-Beveren. Sinds 2016 speelt hij bij Cappellen.
Jordi Smet (13/02/2000) begon als vijfjarige bij Putte SK te spelen. In 2010 maakte hij de overstap naar het Jos Van Wellenstadion.

Eerder verlengden Geuens, Kil, Mathyssen, Volant, Lenaerts, Destoop, Floren en Lemaire al hun overeenkomst.