Contractnieuws: Volant, Geuens en Lenaerts

Woensdag 31 januari 2018

Nadat vorige week Robbe Kil al akkoord ging met een verlengd verblijf in het Jos Van Wellenstadion blijven ook Wesley Geuens, Maxim Volant en Robin Lenaerts volgend jaar trouw aan Cappellen FC. Het project dat vorig seizoen op stapel werd gezet slaat duidelijk aan.

Robin Lenaerts (21) kwam in 2015 over van Antwerp. Aanvankelijk begon hij op de bank, maar al snel dwong hij een basisplaats af. Inmiddels heeft Lenaerts 75 wedstrijden op de teller staan.

Dit seizoen werd Wesley Geuens de vaste partner van Lenaerts in het hart van de defensie. Geuens (34) landde in 2010 voor het eerst in Kapellen. Na een jaar Dessel kwam Geuens in 2012 terug voor drie seizoenen. In de zomer begint Geuens al aan zijn zesde seizoen bij geel-rood. Voorlopige balans? 156 wedstrijden. 

Maxim Volant is nog steeds maar 19, maar ondertussen al aan zijn vijfde seizoen in de A-kern van Cappellen FC toe. Hij zette als achtjarige zijn eerste voetbalpasjes bij geel-rood en kende nooit een andere club. Volant zit inmiddels aan 79 officiële wedstrijden bij Cappellen.