Wesley Geuens keert terug naar RCFC

Maandag 5 juni 2017

Cappellen FC heeft met de 34-jarige Wesley Geuens de gezochte ervaring gevonden om het verdedigende compartiment te versterken in het nieuwe seizoen. Geuens begint aan zijn derde periode bij Cappellen en verzamelde in zijn vorige passages liefst 136 wedstrijden in het eerste elftal van geel-rood. 

Geuens speelde in de jeugd bij Donk en Berendrecht en zette bij die laatste ploeg ook de stap naar het eerste elftal. Daarna was hij actief bij tal van clubs om in 2010 een eerste keer bij Cappellen te belanden. Eén seizoen later trok hij naar Dessel om er kampioen te spelen in derde nationale. In 2012 keerde Geuens terug naar het Jos Van Wellenstadion om er in 2015 opnieuw de titel in derde klasse te kunnen vieren. Vervolgens trok hij naar Berchem en afgelopen seizoen was Geuens bij Mariekerke aan de slag.

Na Tom Floren, Nico Lemaire en Andreas Destoop is Geuens de vierde aanwinst voor Cappellen FC

Vertrekkers zijn: Jasper Vandebroek (Herentals), Andrew Petersen (Lille), Pieter Kempeneers (Wijgmaal), Seppe Kil (Temse), Ramzi Ben Ahmed (?), Miguel Verhagen (stopt), Kristof Maes (Lyra), Stef Van den Heuvel (Berchem), Nick Van Asch (Zwarte Leeuw), Ken Spies (Temse) en Roel Van Hemert (Lille)