Contractnieuws 2: Deckers, Lenaerts en Floren

Vrijdag 7 april 2017

Nadat we eerder deze week al een reeks contractverlengingen konden bekend maken, doen we er daar vandaag met Robin Lenaerts en Maxim Deckers twee bij. En Tom Floren wordt de eerste nieuwkomer. 

Robin Lenaerts (20) kwam bij aanvang van het seizoen 2015-2016 over van Antwerp. Al snel knokte hij zich in de kern en vergaarde vorig seizoen 30 caps. Dit seizoen kende Lenaerts een moeilijke start, maar is hij sinds november onbtwist basisspeler geworden.

Ook Maxim Deckers (23) is aan zijn tweede seizoen bij Cappellen bezig. Deckers werd dit seizoen noodgedwongen als linksachter uitgespeeld, maar groeide in die rol en bewees op die positie meer dan zijn mannetje te kunnen staan.

Tom Floren (19) wordt de eerste nieuwkomer voor het seizoen 2017-2018. Floren is een verdedigende middenvelder die ook centraal achterin uit de voeten kan. Floren komt over van Antwerp waar hij momenteel actief is in het beloftenelftal. Floren zette overigens zijn eerste voetbalpassen bij Gooreind en is dus een man van de streek.