Beloften - Overijse 4-2

Woensdag 5 april 2017

Bij een aangename lente temperatuur werd vrijdagavond de wedstrijd tegen Tempo Overijse gespeeld. We noteerden reeds zeer snel een goede actie die begon bij Nick naar Brent, die in deze wedstrijd hard gewerkt heeft op het middenveld. In de 10de minuut opnieuw Nick die zich doorzette. Hij werd afgestopt op een foutieve wijze in de grote rechthoek en strafschop, die feilloos omgezet werd door Jesse en 1-0. In de 12de minuut miste Roy nog, maar in de 18de minuut ging Nick weer door op links tot aan de doellijn en bracht de bal mooi voor doel en daar was Roy en 2-0. In de 24ste minuut vond de hard werkende Alessio Roy die speelde Nick aan die de bal weer mooi voor doel bracht maar niemand gevolgd. De druk van de boys bleef aanhouden en in de 30ste minuut was het Dries die neergelegd werd en strafschop nummer 2. Deze werd spijtig gemist door Jesse. Alzo gingen we rusten, na een van de beste eerste 45 minuten van dit seizoen.

De tweede helft begon zoals de eerste met snel en goed voetbal van Cappellen en in de 52ste minuut goed uitverdedigen  van Jasper die Roy bereikte, deze bediende Dries die een van zijn bekende acties inzette op een 30 tal meter van doel en deze succesvol afrondde en 3-0.  Ook nog een goede trap op doel van Imad, maar de  doelman van Overijse redde prachtig. In de 65ste minuut kopte Jesse nog eens ( juist ?) naast doel. Door enkele vervangingen bij de boys was het eventjes zoeken naar de goede posities en een vrije trap van Overijse werd te gemakkelijk weggegeven en ook benut: 3-1. In de 80ste minuut zette Yorben zich door op rechts, speelde Oskar aan, die de zeer sterk spelende Alessio bediende en deze werkte mooi af 4-1. De bezoekers milderden de score nog tot 4-2 uit nogmaals een vrije trap. Maar de prestatie van de boys was over de ganse wedstrijd gezien een van de betere van dit seizoen.

Verslag door Eddy Luyckx

Cappellen: Jarne Huygen, Jasper Vandebroek Jasper (50’ Yorben De Vogelaere), Andrew Petersen, Sebbe De Beukelaer, Nick Van Asch (50’ Vincent De Lil), Brent Meuwis, Imad Belhadj (65’ Oskar Seuntjes), Alessio Carchiolo, Jesse Claessens (70’ Cedric Van Hooydonck), Roy Wouters, Dries Willemsen.