Contractnieuws 2017-2018

Woensdag 5 april 2017

Cappellen FC maakt momenteel werk van de uitbouw voor de ploeg voor het komende seizoen. Roel Engelen, Sten Vandenbossche, Dirk Mathyssen, Robbe Kil, Maxim Volant, Roy Wouters en Dries Willemsen zullen ook in het seizoen 2017-2018 de kleuren van Capppellen verdedigen.

Na het onverwachte overlijden van Jos Van Wellen moesten de contractbesprekingen voor enkele weken opgeschort worden. Inmiddels zijn met Louis Van Wellen de nodige budgettaire afspraken gemaakt zodat er de voorbije dagen duchtig gewerkt kon worden.

Roel Engelen, Dirk Mathyssen en Robbe Kil moeten met hun ervaring de dragers van het nieuwe Cappellen worden. Alle drie beginnen ze in juli aan hun vierde seizoen bij geel-rood. Daarnaast bewezen Sten vandenbossche en Maxim Volant de voorbije weken hun plaats verdiend te heben in de basisploeg van Cappellen dit seizoen.

Roy Wouters en Dries Willemsen hebben dit seizoen al hun eerste speelminuten bij de A-kern verzameld. Wouters (18) zette zijn eerste voetbalpassen bij Putte SK en speelt al elf jaar bij Cappellen. Willemsen is aan zijn eerste seizoen bij Cappellen bezig nadat hij vanuit de jeugd van Kalmthout tot in de eerste ploeg geraakte. Hij pakte dit seizoen zijn eerste drie 'caps' bij geel-rood.

Ten slotte tekende ook Jarne Huygen zijn eerste contract bij Cappellen. Huygen, een doelman, is een jeugdproduct van Donk, maar kwam twee seizoenen geleden over van Donk. Huygen, die volgende week 18 wordt, is momenteel doelman bij de beloften.

In de loop van de volgende week wil de club ook de overeenkomst met enkele andere spelers verlengen en de eerste nieuwkomers vast te leggen.

Voorlopig noteert de club volgende vertrekkers: Pieter Kempeneers (Wijgmaal), Seppe Kil (Temse), Kristof Maes (Lyra), Stef van den Heuvel (Berchem), Nick Van Asch (Zwarte Leeuw) en Ken Spies (Temse).