Supportersinfo Cappellen FC – Union

Morgenavond speelt Cappellen FC tegen Union. Voor deze wedstrijd worden vele toeschouwers verwacht. Als Cappellen-supporter of neutrale toeschouwer kan u op de dag van de wedstrijd nog steeds tickets aankopen voor de staanplaatsen. Supporters van Union dienden hun ticket reeds via hun eigen club aan te kopen.
Hieronder vindt u alle andere nuttige informatie opgelijst.

Supporters die de wedstrijd willen bijwonen houden best rekening met volgende informatie:

  • Supporters van Union gebruiken de ingang ‘Biartlei’. Alle andere toeschouwers betreden het stadion via de René De Pauwstraat. De deuren van het stadion openen omstreeks 18.00 uur. U komt best tijdig naar het stadion om vertragingen aan de inkom te vermijden.
  • Parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid van het stadion zijn beperkt. Supporters woonachtig in de gemeente Kapellen wordt dan ook gevraagd om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het stadion te komen.
  • In de gemeente Kapellen zijn er een aantal grotere parkings: ‘Watertoren’ (Kerkstraat), ‘Marktplein’ (Silvesterdreef) en ‘Station’ (Koolkaai); van waaruit u het stadion te voet kan bereiken.
  • Voor de deelnemers aan het socio diner is er een shuttle dienst voorzien vanop de parking van Basisschool Irishof (Kapelsestraat 37). Na afloop van de wedstrijd is terugkeer verzekerd tot 23 uur.
  • De ‘Grote kantine’ is voorbehouden voor het Socio Diner. Zowel kleine kantine, Socio-club als diverse bierwagens zijn beschikbaar voor de lokale supporters. Drankbonnen kunnen cash en via bancontact betaald worden.
  • Pyrotechnisch materiaal is absoluut verboden. Straffen vanuit de Pro League zijn zeer streng en zullen verhaald worden op eventuele daders.