Ristovic blijft; El Madani komt

Strahinja Ristovic is de volgende speler in het rijtje die zijn overeenkomst met Cappellen FC verlengt. Daarnaast wordt Redan El Madani de eerste nieuwkomer.

De 21-jarige Ristovic bracht het grootste deel van zijn jeugdopleiding door in en rond het Bosuilstadion. In 2018 stapte hij over naar de beloften van Cappellen FC. Eén jaar later maakte hij zijn debuut in de bekerwedstrijd op Meux. In zijn eerste twee seizoenen verzamelde Ristovic 5 wedstrijden in het eerste elftal; hoofdzakelijk korte invalbeurten. Dat Ristovic stappen zet, wordt snel duidelijk als we naar de cijfers van dit seizoen kijken. Momenteel zit hij immers al aan 20 verschijningen tussen de lijnen waarin hij ook al zijn eerste twee doelpunten maakte.

De 22-jarige El Madani wordt de eerste nieuwkomer voor het nieuwe seizoen. Na een korte passage bij Boortmeerbeek speelde El Madani het grootste deel van zijn jeugd bij KV Mechelen en Westerlo. In 2019 trok de aanvaller naar Bornem waar hij sindsdien het mooie weer maakt. Dit jaar scoorde El Madani al 13 keer in 20 wedstrijden.